Atelier de Idei

De sarbatori, Vodafone vine cu oferte pentru care si Mos Craciun este gelos

Spread the love

La Vodafone, Craciunul vine cu daruri pentru clientii sai: tablete, vouchere pentru achizitia de telefoane smart, gadgeturi, internet nelimitat, dar si cea mai buna experienta de vizionare TV de pe piata, prin platforma Vodafone TV. Oferta este disponibila pana in luna ianuarie.

Suntem aproape de finalul inca unui an dificil, in care ne-am bazat pe tehnologie si comunicatii electronice pentru a ne continua activitatea, la birou si acasa, pentru a invata, dar si pentru divertisment. Mai mult, a fost un an in care Vodafone si-a continuat parcursul de transformare dintr-o companie de telecomunicatii intr-una de tehnologie, care asigura acces la servicii convergente pentru un numar cat mai mare de oameni, in misiunea noastra de a nu lasa pe nimeni in urma in evolutia catre o societate digitala incluziva. Astfel, ne dorim sa avem cu totii un Craciun magic, sa fim mai conectati unii cu ceilalti si sa ne bucuram impreuna de darurile primite. Ne-am propus sa oferim clientilor nostri, existenti si noi, cadouri, acesta fiind modul nostru de a ne arata recunostinta pentru ca ne-au fost alaturi, pentru ca au avut incredere in noi si in serviciile noastre, pentru ca ne impulsioneaza in fiecare zi sa fim mai buni in ceea ce facem si pentru ca ne ajuta, folosind serviciile noastre, sa ducem binele mai departe catre cei care au cea mai mare nevoie de el”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director.

➡ Tablete, casti wireless si Internet nelimitat, pentru abonati

Oferta de Craciun la achizitia de abonamente de servicii mobile de la Vodafone vine cu tablete, casti wireless sau internet nelimitat, in functie de planul tarifar ales. Astfel, clientii care opteaza pentru unul dintre abonamentele RED Infinity 22 sau RED 15 vor putea alege intre o tableta sau o pereche de casti wireless, in timp ce abonamentul RED 12 vine cu casti wireless gratis, respectiv trei luni de acces nelimitat la Internet in cazul abonamentului RED 9.

Tablete, casti wireless si Internet nelimitat vor primi si abonatii existenti care opteaza pentru prelungirea abonamentului, in functie de valoarea acestuia si de criteriile de eligibilitate.

Totodata, utilizatorii prepay care se porteaza in reteaua Vodafone vor primi un voucher de 50 de euro pentru achizitia unui telefon smart pe www.vodafone.ro, daca opteaza pentru unul dintre planurile tarifare RED Infinity 22 sau RED 15, respectiv internet nelimitat timp de trei luni in cazul abonamentelor RED 9 si RED 12. Nu in ultimul rand, toti abonatii la serviciile mobile vor primi un voucher cadou in valoare de 50 de euro pentru achizitia unui telefon smart de pe www.vodafone.ro, pana la sfarsitul anului.

➡ Vouchere de 50 de euro pentru achizitia de telefoane smart, la cartela

De Craciun, clientii care achizitioneaza Oferta 6 la cartela cu numar nou, o primesc la pretul de cinci euro, alaturi de un voucher in valoare de 50 de euro pe care il pot folosi pe www.vodafone.ro, pentru achizitionarea unui telefon smart, fara abonament. De acelasi voucher se pot bucura si clientii prepaid existenti care opteaza pentru orice oferta incepand cu Oferta 6.

➡ Vodafone TV, o experienta complet integrata de vizionare, in cadoul de Craciun de la Vodafone

Pachetul de servicii cu Internet si televiziune Home Deal (Net500 +197 de canale TV) este disponibil de Craciun la un pret promotional de 9,9 euro pe luna, alaturi de Vodafone TV cu optiunea 4K oferite cadou. Vodafone TV este o platforma TV unica in Romania, care aduce o experienta integrata de vizionare, adaptata noilor nevoi de consum ale utilizatorilor. Mediabox-ul 4K imbina functiile TV interactive (Pause/Play, Catch-up/Replay), cu aplicatiile de streaming si cel mai mare numar de canale TV, impreuna cu o librarie cu mii de ore de continut. Experienta este completata de extraoptiunea 4K (Look 4K, Eurosport 4K si Insight TV), pentru a le oferi clientilor cea mai bogata si variata oferta de continut, acasa sau „on the go”, prin intermediul aplicatiei mobile. Pentru clientii de servicii mobile, pachetul este disponibil la pretul de 7,9 euro/luna.

Pentru clientii serviciilor fixe, Craciunul vine cu si mai multe daruri: upgrade gratuit pentru clientii de Net 300 la Net 500, pana la 50 de canale TV extra pentru trei luni, gratuit, si Vodafone TV cadou la reinnoirea abonamentului.

Mai multe detalii despre noua oferta Vodafone Romania sunt disponibile pe www.vodafone.ro/craciun.

➡ Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider in domeniul telecomunicatiilor in Europa si Africa. Misiunea noastra este sa „conectam pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitala incluziva si durabila. Expertiza si prezenta noastra extinsa ne ofera oportunitatea unica de a sustine schimbarea pozitiva pentru societate. Retelele noastre mentin familiile, prietenii, afacerile si guvernele conectate – asa cum a fost demonstrat clar in cazul Covid-19 – si avem un rol esential in mentinerea functionarii economiilor si a sectoarelor critice, precum educatia si asistenta medicala.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile si fixe din Europa si cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastra de tehnologie M-Pesa permite, in Africa, unui numar de peste 50 de milioane de oameni sa beneficieze de acces la plati mobile si servicii financiare. Operam retele mobile si fixe in 21 de tari si 52 de retele mobile partenere. La 30 septembrie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienti ai serviciilor TV si peste 136 milioane de dispozitive IoT conectate.

Sustinem diversitatea si incluziunea prin politicile noastre de maternitate si concediu parental, prin furnizarea de oportunitati multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile si fixe, precum si prin imbunatatirea accesului la educatie si abilitati digitale pentru femei si pentru societate, in general. Apreciem si tratam cu respect toate persoanele, indiferent de rasa, etnie, dizabilitate, varsta, orientare sexuala, identitate de gen, credinta, cultura sau religie.

Totodata, Vodafone ia masuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera pana la net zero pana in 2040, prin achizitia de 100% energie electrica din surse regenerabile in Europa si in toate operatiunile noastre pana in 2025, reutilizand, revanzand sau recicland 100% din echipamentele noastre de retea care devin redundante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *