Atelier de Idei, IT&C, Tineri

De Sărbători, Vodafone Business pentru antreprenori vine cu extra-cadouri și beneficii pentru un business de succes

Spread the love
  • Soluții de digitalizare cu 3 luni gratuite la abonament;
  • Oferte speciale la telefoane smart împreună cu abonamentele de servicii mobile Red Infinity și extra-cadouri, cu gadget-uri, accesorii și echipamente oferite gratuit;
  • În plus, pentru orice ofertă specială achiziționată în campanie, clienții beneficiază de un voucher care le oferă acces gratuit la masterclass-ul unui antreprenor român de succes, cu informații valoroase și practice de business care să îi ajute în dezvoltarea propriei afaceri.

Noile oferte continuă promisiunea Vodafone Business de a sprijini antreprenorii și companiile mici și mijlocii să se dezvolte și să opereze cu succes într-o lume digitală. Angajamentul nostru este de a fi un partener de încredere pentru acest segment de clienți care joacă un rol esențial în economia României, dar care, în egală măsură, are nevoie de susținere pentru a-și atinge potențialul maxim și pentru a continua să fie puternic și competitiv. De aceea, credem în nevoia de a le facilita accesul la resurse și informații relevante în ceea ce privește digitalizarea și dezvoltarea propriului business, de a le oferi consiliere gratuită care să-i ajute în procesul de transformare digitală, precum și soluții și oferte cu valoare reală pentru business-ul lor”, a spus Mihnea Rădulescu, Director Vodafone Business Unit, Vodafone România.

Clienții Vodafone Business beneficiază de 3 luni gratuite la achiziționarea soluțiilor digitale disponibile pe bază de abonament, precum soluția de semnătură digitală, de facturare electronică, soluția de securitate, arhivare electronică sau cea de creare a unui site de prezentare și magazin online.

De asemenea, clienții au la dispoziție oferte speciale la telefoane smart, împreună cu abonamentele de servicii mobile Red Infinity, care vin cu extra-cadouri constând în echipamente, gadget-uri și accesorii, precum monitoare, căști wireless, brățări inteligente. De exemplu, clienții pot achiziționa un smartphone 5G Xiaomi Mi 11 Lite 128GB cu avans zero, împreună cu abonamentul Red Infinity 25 la 17 euro/lună, și primesc cadou un MI Smart Band 5.

În plus, pentru orice ofertă specială achiziționată în campanie, clienții beneficiază de un voucher care le oferă acces gratuit la Masterclass-ul „Training Business Development” susținut de Dragoș Petrescu, Președinte al Romanian Business Leaders și antreprenor român de succes, care, pe parcursul a 6 ore de module video, va împărtăși informații valoroase și practice de business care să îi ajute pe antreprenori în dezvoltarea propriei afaceri. Masterclass-ul abordează teme precum analiza de piață și a competitorilor, cum treci la următorul nivel în business, cum aloci resursele sau cum te ajuți de inovație și tehnologie, plus sfaturi practice pentru antreprenorii aflați la început de drum.

Noile oferte Vodafone Business sunt disponibile până la 31 decembrie 2021, atât online, la vodafone.ro/business/oferte, cât și în magazinele Vodafone și cele partenere.

➡ Despre Vodafone

Vodafone este o companie lider în domeniul telecomunicațiilor în Europa și Africa. Misiunea noastră este să „conectăm pentru un viitor mai bun” care permite o societate digitală incluzivă și durabilă. Expertiza și prezența noastră extinsă ne oferă oportunitatea unică de a susține schimbarea pozitivă pentru societate. Rețelele noastre mențin familiile, prietenii, afacerile și guvernele conectate – așa cum a fost demonstrat clar în cazul Covid-19 – și avem un rol esențial în menținerea funcționării economiilor și a sectoarelor critice, precum educația și asistența medicală.

Vodafone este cel mai mare operator de servicii mobile și fixe din Europa și cel mai mare furnizor de servicii IoT din lume. Platforma noastră de tehnologie M-Pesa permite, în Africa, unui număr de peste 50 de milioane de oameni să beneficieze de acces la plăți mobile și servicii financiare. Operăm rețele mobile și fixe în 21 de țări și 52 de rețele mobile partenere. La 30 septembrie 2021, Vodafone Group avea peste 300 de milioane de utilizatori de servicii mobile, peste 28 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix, peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și peste 136 milioane de dispozitive IoT conectate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de maternitate și concediu parental, prin furnizarea de oportunități multiple de dezvoltare femeilor cu ajutorul conexiunilor mobile și fixe, precum și prin îmbunătățirea accesului la educație și abilități digitale pentru femei și pentru societate, în general. Apreciem și tratăm cu respect toate persoanele, indiferent de rasă, etnie, dizabilitate, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

Totodată, Vodafone ia măsuri importante pentru a limita impactul companiei asupra planetei prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră până la net zero până în 2040, prin achiziția de 100% energie electrică din surse regenerabile în Europa și în toate operațiunile noastre până în 2025, reutilizând, revânzând sau reciclând 100% din echipamentele noastre de rețea care devin redundante.

Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com, urmăriți-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.