Fără categorie

De pe bicicleta pliabila am vazut picturile profetice de la Draganescu!

Spread the love

Exista la Draganescu in judetul Giurgiu, la aproape 30 de km de Capitala, biserica SF. Nicolae, un lacas de cult deosebit, aflat pe marginea lacului din apropiere si inconjurat de verdeata. Pana aici nimic iesit din comun. Doar ca aici, intre anii 1968 – 1983, parintele ARSENIE BOCA a pictat pe zidurile manastirii din interior, mai multe picturi profetice.

bicicleta-sprint-tour-20-quot-neagra-2016-bk14ru0350_sprint_tour20_black_img_7605_210214_1_2

Eu am ales sa descopar locul cu ajutorul unei biciclete pliabile. De ce am ales o bicicleta pliabila? Pentru ca bicicleta pliabila ca pret are aceeasi range valoric ca o bicicleta normala doar ca avantajele sunt multiple. Azi poti gasi biciclete pliabile care pleaca si de la 800 de ron ca pret iar daca vrei biciclete pliabile la pret mic am eu mai multe sugestii relevante.

In urma cu mai multi ani, reporterii de la PRO TV speculau chiar ideea ca in biserica ar fi fost pictate si distrugerea turnurilor gemene din NEW YORK, lucru nici infirmat si nici confirmat de fetele bisericesti din localitate din acea vreme. Pictura cu pricina arata asa.

➡ Aventura pe doua roti

Eu recunosc ca nu le-am observat sau poate n-am avut stare de spirit sa le observ insa am admirat fresca omului modern inconjurat de rachete, antene satelit imense, SMARTPHONE-uri, imagini pictate REPET intre anii 1968-1983…in urma cu 30-45 DE ANI!!!!!!      

Dar sa va spun cum am ajuns acolo…Am plecat de la ora 3pm din zona Arcul de Triumf – cu o bicicleta pliabila pe traseul – Victoriei, Casa Poporului, linia tramvai 32, Soseaua Alexandrei, Bragadiru, Buda, Cornetu, Mihailesti. Prima oprire lacul Mihailesti.

Inspirat de linistea salbatica a locului am realizat asta iar magisto m-a ajutat sa-l colorez…

Am stat pana in jur de ora 5pm plus minus 10 minute si in jur de 5:50 eram la biserica. Inainte am facut o poza la borna 24. Asa de fun 🙂 Aici am zabovit cam un ceas si apoi, in jurul orei 7pm a facut cale intoarsa.

Am ajuns la biserica. Parca intregul spatiu de indemna la smerenie si reflectie. Am facut cateva fotografii cu lacul, clopotnita renovata,spatiul pentru slujbele de afara. In biserica nu m-au lasat sa fac poze pentru ca parintele tinea molifta pentru cativa enoriasi dar stiam ca voi gasi pe net daca vreau poze din interior.

E o senzatie usor stranie si umana cand pasesti in biserica pentru ca nu e pictata ca o biserica. Dincolo de culorile vii, cromatica bogata, modul in care sunt impletite scenele biblice cu scenele profetice dau locului o nota stranie…

Orice esti, credincios sau ateu, agnostic sau evreu, catolic sau sectant de ziua a-VII-a, lucrurile nu te lasa reci odata ce pasesti inauntru. Chiar daca am petrecut 5 ore pe bicicleta pliabila adunate dus intors a meritat din plin.

Drumul e ok, peisajele sunt ok, lacurile pe care le descoperi in drum, lanurile de cereale, avioanele care zboara de la Clinceni in toate directiile si care mai sparg linistea din jur, iar daca ai o bicicleta pliabila ca a mea totul o sa mearga fara surprize.

➡ De ce sa alegi o bicicleta pliabila de la sportaddict

  • SportAddict inseamna o echipă pasionată de sport care oferă în mediul online, o gamă variată de produse, ce ajută clienții ”dependenți” de sănătate, viața activă, drumeții și sport, oferindu-le în permanență noutăți originale, calitative și la prețuri accesibile;
  • SportAddict inseamna trei coordonate:
         1. Livreaza rapid în cele mai bune condiții orice articol sportiv în maxim 48 de ore;
         2. Produsele pe care le comercializeaza sunt dintre cele mai diverse, potrivite oricărei persoane pasionate de un anumit sport sau pentru care miscarea reprezintă un stil de viață;
         3. Cea de-a 3-a calitate o reprezintă prețurile variate și accesibile fiecărui iubitor al sportului și stilului de viață activ;
  • Produsele comercializate sunt 100% originale, clienții având la dispoziție o ofertă foarte largă și brand-uri cunoscute pentru profesionalismul, calitatea produselor și seriozitatea de care dau dovadă.

Pentru informații suplimentare sau orice sfat în legătură cu alegerea unui produs, accesati www.sportaddict.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.