Fără categorie

De Halloween m-am "razbunat" pe dovlecii restaurantului Mica Elvetie, sau cum mi-am brand-uit dovleacul!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

De Halloween, vedetele s-au “răzbunat” pe dovleci la Mica Elveție! Mica Elveție a sărbătorit Halloween Day cu o cină specială. Eli Roman, Irina Mohora, AnetaSîngeorzan și Daniel Nițoiu, alături de jurnaliști și bloggeri și-au arătat talentul în mânuireacuțitelor într-o sesiune inedită de sculptat dovleci.

Din gasca de bloggeri am facut si eu parte alaturi de Laura Antonov si Diana Mihaila. S-a lasat cu „sange” portocaliu, „maruntaie” de seminte si zambete amestecate cu vin cu suflet.

Creațiile artistice pot fi admirate înperioada următoare în vitrina restaurantului. Printre creatii se ascunde si un Dovleac brand-uit pe care scrie cu litere de-o schioapa PRESA IN BLUGI. Autorul :-?? E un mister total 🙂

Pentru munca depusa, chef Jakob Hausmann m-a răsfățat pe mine si pe ceilalti invitați cu specialități de sezon pe bază de dovleac: supă-cremă de dovleac cu aromă de ghimbir, ravioli cu dovleac și unt cu salvie, risotto cu dovleac, foie gras și confit de smochine cu ceapă, piure de dovleac cu pește undițar în sos de vin roșu, paste de casă cu somon și ragu de dovleac și desert – trilogie cu dovleac.

Odată cu specialitățile de sezon din dovleac, lansăm meniul sezonului rece, care pe lăngă dejaconsacratele preparate din carne pe piatră încinsă, conține și specialități tipic elvețiene, precum:fondue și raclette, supe și mâncăruri de casă mai consistente, proprii acestui sezon”, declară ChefHausmann.

Noutatea meniului de toamnă – iarnă constă în Fondue-ul de brânză pregătit la masă, în fațaclientului, de către chef-ul restuarantului Mica Elveție, preparat dintr-un amestec de brânzeturi atentalese și potrivite după gustul fiecăruia.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.