Atelier de Idei, Social

De ce se merită să ai o bancă de forță acasă?

Spread the love

Răspunsul la întrebarea din titlu ar avea în vedere două motive simple: investiția în aparatele de fitness pentru acasă este bună, în primul rând, pentru că putem efectua exerciții la orice oră dorim (dat fiind faptul că job-ul nu ne permite să mergem la sala de fitness) și, în al doilea rând, pentru că este mult mai comod și mai confortabil să ne antrenăm acasă, în propriul nostru ritm.

Din aceste motive se merită să avem acasă o bancă de forță profesională care, folosită alături de alte aparate cu scop de dezvoltare a musculaturii, ne vor aduce rezultate spectaculoase. Timpul în care acestea vor fi vizibile depinde de motivația fiecăruia, dar și de conformație și de rezistența la efort.

Motive pentru care să achiziționezi o bancă de forță

Înainte de a expune principalele motive pentru care achiziționarea unei bănci de forță reprezintă o investiție care ne va aduce o satisfacție foarte mare în ceea ce privește aspectul fizic, trebuie să specificăm ca acest aparat nu este același lucru cu cel pentru abdomene. Banca de forță servește drept sprijin pentru bărbații, și mai rar femeile, care folosesc greutăți de dimensiuni medii sau mari pentru tonifierea musculaturii.

Astfel, banca de forță poate fi regăsită în principal în aparatul destinat dezvoltării masei musculare din zona pieptului, dar și în cel pentru creșterea masei musculare a brațelor sau a picioarelor.

  • Pe piață există modele reglabile sau pliabile, foarte versatile. Acestea nu doar că permit adaptarea unghiului de înclinație, dar se pot restrânge total sau parțial, pentru a putea fi ușor de depozitat.
  • Alături de gantere de greutăți diferite, banca de forță poate contribui extraordinar de mult la menținerea unei poziții corecte în timpul executării antrenamentelor, servind ca punct de sprijin pentru a preîntâmpina accidentele cauzate de dezechilibrare.
  • Băncile de forță se regăsesc în diferite forme și configurații, dintre toate cel mai apreciat model fiind banca de împins pentru piept. Așa cum am spus, pot exista și variante pentru musculatura gambelor, a feselor, a bicepșilor și tricepșilor, dar și pentru mușchii abdominali.
  • Posibilitatea de a efectua exercițiile în confortul casei poate oferi rezultate mult mai bune decât cele din sala de sport, pentru că, realizate în ritmul dorit, fără vreo jenă sau disconfort în privința neputinței inițiale, motivația poate crește mult mai repede, la fel și rezultatele. Mai mult decât atât, o bancă reglabilă de împins pentru piept poate fi ajustată în funcție de nivelul de dificultate dorit sau de nivelul rezistenței.

De unde cumpărăm bănci de forță profesionale și rezistente?

De îndată ce ne-am decis că se merită să investim într-un astfel de aparat de fitness și că acesta este cel mai potrivit pentru a ne atinge scopurile, acum trebuie să analizăm foarte bine ofertele magazinelor de specialitate.

DHS Fitness, unul dintre cunoscutele branduri producătoare de aparatură pentru sălile de sport, dispune pe site-ul său, dhsfitness.ro, de o gamă diversificată de bănci de forță, pentru nivele diferite de experiență, însă toate de aceeași rezistență mare. Clienții care au beneficiat deja de pe urma aparatelor DHS Fitness susțin că au făcut cea mai bună alegere pentru simplul fapt că, pe lângă rezistența aparatelor, acestea se depozitează ușor și ocupă puțin spațiu, iar prețurile sunt accesibile pentru orice buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.