Atelier de Idei, Idei cu emotii, Tineri

De ce recomandă nutriționiștii îndulcitorul bio și care sunt avantajele pentru organism

Spread the love

De ce este recomandat acest îndulcitor bio? Care sunt avantajele pe care ți le va aduce? Iată mai multe informații de interes pentru tine! Dulciurile ar trebuie să reprezinte o gustare, însă de multe ori le consumăm în locul unei mese. Suntem stresați și mereu obosiți, iar timpul nu ne permite să luăm pauze îndelungate. Astfel, numărul de mese necesare organismului în fiecare zi, nu mai este respectat. Renunțăm inclusiv la mesele principale, nu avem un program bine stabilit și consumăm produsele care ne sunt la îndemână și care ni se par gustoase, iar cel mai des, acestea sunt foarte dăunătoare.

De la începutul zilei facem un pas greșit, întrucât nu consumăm apă și nici nu servim micul dejun. Mai mult decât atât, apelăm la băutura noastră favorită, care ne ajută să ne trezim cu adevărat dimineața și să putem începe să lucrăm. Care să fie oare acesta? Desigur, cafeaua, care pentru mulți înlocuiește întâia masă din zi. Mulți dintre noi se află în aceeași situație și ne păcălim singuri, căci nimic nu poate să înlocuiască mâncarea pe care ar trebui să o consumăm, nici suplimentele alimentare.

Și dacă tot vorbim despre lucruri cărora nu le putem rezista, nu putem să nu aducem în prim plan dulciurile, acele produse de la care cu greu ne abținem. În atât de multe variante și atât de gustoase, sunt pentru noi o soluție practică și accesibilă. Astfel, atunci când nu avem timp pentru o masă în adevăratul sens al cuvântului, mâncăm ceva dulce. Sunt practice, le depozităm cu ușurință, au gust bun și ne sunt de folos pentru a ne potoli foamea pe moment. Le găsim peste tot, în orice magazin, supermarket sau le putem comanda online și ajung imediat la noi.

Unele persoane sunt dependente de astfel de produse, datorită zaharurilor și nu pot lăsa o zi să treacă fără a le consuma. Iar în astfel de situații, cantitatea de zahăr trebuie redusă, și nu prin renunțarea completă la produsele dulci, cât prin înlocuirea acestora cu unele mai sănătoase. De asemenea, deserturile pot fi preparate și acasă, unde poți alege chiar tu ingredientele pe care să le utilizezi.

Înlocuirea produselor convenționale cu unele bio, ecologice, te va ajuta să prepari mâncăruri sănătoase și cu un gust la fel de bun ca cele cu care ești obișnuit. Iar când ai nevoie să îți iei porția de dulce, poți obține deserturi la care să adaugi acest îndulcitor bio.

Crud și Sănătos s-a gândit la tine, cunoscând problema iubitorilor de dulce, și ți-a pregătit câteva produse care să aducă numeroase beneficii, atât ție, cât și celor dragi.

➡ Îndulcitor din suc concentrat de mere BIO MorgenLand

Într-un tub ușor de folosit și depozitat, sigur, care nu permite împrăștierea și risipirea siropului, este alegerea perfectă atunci când vrei să gătești acasă. Are ca ingrediente mere din culturi ecologice controlate și este un produs vegan, cu putere mare de îndulcire, solubilitate bună și aromă delicată. Un îndulcitor cu întrebuințări multiple, se prepară din suc de mere coapte obținute din culturi ecologice din Turcia. Poate fi utilizat și în preparatele reci, inclusiv alături de înghețata preferată, dar și în băuturi. Zaharurile sunt naturale, din mere și fac din acest produs înlocuitorul perfect al zahărului pe care îl folosim zi de zi.

➡ Îndulcitor pudră din curmale BIO Rapunzel

Eco, vegan și 100% vegetarian, acest produs va aduce o aromă deosebită în bucătărie și îți va fi ajutor de nădejde atunci când vei vrea să prepari pentru membrii familiei tale un desert cu gust special. Produs din curmale uscate si măcinate 100%, cu o aromă subtilă, îndulcitorul de curmale poate fi utilizat și în mâncărurile sărate și în produsele de patiserie. Un produs natural și sănătos, dă mâncărurilor tale acea aromă aparte, dulceagă, care cu siguranță te va încânta.

Descoperă alternative ale produselor nesănătoase pe care le utilizezi în prezent și vei putea să ai un stil de viață echilibrat, care să-ți mențină organismul sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.