Fără categorie

De ce presainblugi sustine "parada vampirilor"…VEZI GALERIE FOTO!

Spread the love

Fenomenul “Twilight” a luat amploare în ultimii doi ani, atât în România cât şi în întreaga lume. Robert Pattinson şi Kristen Stewart au câştigat foarte mulţi fani, fiind unii dintre cei mai iubiţi actori ai momentului.

Media Pro susţinută de Primăria Sectorului 2 s-au mobilizat în scopul aducerii la Bucureşti a actorilor. A fost un eveniment fără precedent la noi în ţară, cea mai mare întâlnire a fanilor Twilight din România: Convenţia Amurg.
Ca nişte fani veritabili, aceştia s-au întâlnit la ora 17:00 pe Bulevardul Unirii „înarmaţi” cu pancarte şi steguleţe, banderole şi insigne. De aici au început să mărşăluiască până la Parcul Naţional, mai exact la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” unde au putut viziona gratis primele două părţi ale seriei “Amurg”.

Atât pe pancarte cât şi pe steguleţe erau trecute mesaje precum “Dracula loves Twilight”, “We want you in Romania” sau “Dracula wants to meet you”. De asemenea în timpul drumului spre Parcul Naţional aceştia strigau fel de fel de mesaje, cel mai des fiind: “Eduard, Bella şi ai lui sunt vampirii neamului!”

Odată ajunşi la amfiteatrul “Mihai Eminescu”, a fost înregistrată cea mai zgomotoasă pledoarie cu scopul aducerii actorilor din Amurg în România, aceasta urmând să fie trimisă chiar la Hollywood.

Acest eveniment a fost organizat în primul rând pentru fani, care au avut ocazia pentru prima dată să se întâlnească într-un numar atât de mare şi de asemenea să urmărească împreună primele două părţi ale seriei “Amurg”. Sperăm că vor reuşi să îi convingă pe idolii lor să vină în România în 2011.

Reportaj realizat de Ana Maria Radoveneanu


0 gânduri despre „De ce presainblugi sustine "parada vampirilor"…VEZI GALERIE FOTO!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.