Fără categorie

De ce plang saltelele !?! Pentru ca nu sunt ANTIescare!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Conversatie atipica intre saltele

-Stiti ce am auzit? Am aflat o poveste despre o entitate non-umana care decide confortul nostru intrinsec! Entitatea respectiva se plangea ca se tot loveste de lucruri comune si ca vrea un cadou de la fratele ei ceva mai special. Si cum orice entitate feminina este in adancul ei o FEMEIE, si cum in secolul acesta inca neinventat si inca netrait ca doar suntem in anul in care suntem, ne apropiem de o explozie a tehnologiei, tehnologie care se apropie usor de magie, o sa-i pun toti pionii de neuroni la treaba si el o sa creeze ceva inedit. Stiu ce cadou merita acea fiinta fara forme… O sa-i ofer o saltea ortopedica antiescara, fara pereche intre toate saltele antiescare.

Anti_decubitus_mattress

De ce o saltea antiescara? E simplu! Respectiva saltea va arata barbatilor sentimentele femeilor pentru ca stim cat de greu ii este unui barbat sa citeasca o femeie. Cand un barbat va iesi la intalnire cu o femeie posesoare de ganduri duplicitare si vor conversa diverse va intelege din prima la ce se gandeste domnisoara sau doamna dupa caz si va vedea exact ca in palma sufletul ei pentru ca a dormit pe o saltea antiescare…Dar povestea continua!

➡ DIALOG continuat intre saltele

-Nu cred ca ar fi o idee tocmai buna. Daca respectiva persoana va intalni barbati care vor sa o foloseasca, sa o manipuleze?

-Tocmai tu sa vorbesti de manipulare? Si daca tot aduci in discutie subiectul, cate suflete a ranit stapanul nostru si de cate a fost ranit sau dezamagit. In plus, tehnologia de astazi va avertiza posesoarea si despre sufletul celui cu care vorbeste.

In plus, ideea de saltea pe care am ales-o mai are niste functii foarte atractive pentru orice dama. Respectivul produs va fi construit dintr-un ecran touchscreen multitouch flexible si care va avea trei functii mentale inovatoare in timp ce dormi cel mai dulce somn. Practic va fi un produs multifunctional, cel mai avansat gadget mental ever made.

In prezent modelul ofera urmatoarele functii, model achizitionat de pe ortopedica.ro

Salteaua antiescare este destinată bolnavilor care sunt siliți să stea mult timp culcați și pot ajunge să facă inclusiv răni din această cauză. Zonele de presiune ale saltelei antiescare se modifică la fiecare 5 minute, ceea ce facilitează circulația sângelui și determină reducerea presiunii în zonele sensibile ale corpului pacientului.

Zonele de presiune ale saltelei antiescare se modifică la fiecare 5 minute, ceea ce facilitează circulația sanguină și determină reducerea presiunii în zonele sensibile ale corpului pacientului. Salteaua pneumatica: dimensiuni: L x l x g = 200 x 80 x 6 cm; structura celulară (130 de celule); este dotată cu kit de lipire.

Pompa electrică: produce aer la presiunea dorită în funcție de greutatea utilizatorului cu ajutorul unui buton de comandă, dar totodată comandă automat frecvența precum și care din cele doua grupuri de celule sunt umplute cu aer; se poate fixa pe marginea patului cu ajutorul a doua cârlige.

Se asigură un debit maxim de 5 l/min. Lungimea cablului electric L = 3 m.

Întreținerea se efectuează utilizând un dezinfectant uzual (alcool de 70) sau apă și săpun.

Greutatea maxima a utilizatorului: 100 kg.

➡ DE CE ORTOPEDICA.ro?

Ortopedica a luat naștere in 2001. ORTOPEDICA este producător si furnizor de dispozitive medicale ortopedice, dedicate tratamentului, reabilitării și prevenirii leziunilor și afecțiunilor care afectează mușchii, articulațiile și oasele.

ORTOPEDICA detine cunoștințele necesare, expertiza și produsele pe care le cauti. Cei 150 de specialiști ofera consultanta in 37 de magazine Ortopedica din toată țara, cât și în mediul online, pe www.ortopedica.ro. ORTOPEDIC ofera dispozitive medicale prin Sistemul Național de Asigurări de Sănătate.

Ortopedica este o companie formată din oameni – profesioniști, iar personalul ofera servicii complete si complexe precum:

  • orice fel de proteză – atât pentru membrul superior, cât şi inferior,
  • orteze pentru coloana vertebrală, membrul superior şi inferior (guler cervical, lombostat, burtiera, brau, talonete)
  • încălţăminte ortopedică: papuci medicinali, pantofi ortopedici, sandale ortopedice, ghete ortopedice;
  • dispozitive de mers (scaun cu rotile, baston, cadru de mers, cârje, etc.);
  • dispozitive pentru protezare stomii;
  • proteze mamare;
  • dispozitive pentru îngrijire la domiciliu (saltea antiescare, pat medical, concentrator de oxigen, etc)
  • articole compresive: ciorapi medicinali, diferite tipuri de fașă elastică.
  • inflitrații genunchi- soluție vâscoelastică artroză.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.