Atelier de Idei, Social, Tineri

De ce merită să iei în considerare coșurile cadou gourmet atunci când cauți cadouri de Crăciun

Spread the love

În perioada aceasta din an, peste tot vedem o mulțime de referiri la cadourile de Crăciun. Desigur, Sărbătorile de iarnă nu ar trebui să fie în principal despre daruri, ci despre iubire, omenie, generozitate, bunătate, iertare, prietenie… Viața actuală atât de agitată ne permite tot mai rar să reflectăm la astfel de valori. De Crăciun, chiar merită să facem acest lucru, atunci când avem niște timp liber cu familia și prietenii adevărați, nu sutele / miile din listele de pe rețelele de socializare…

Să ne dedicăm așadar spiritului Crăciunului adevărat. Însă acest lucru nu anulează partea cu cadourile. Este o realitate că toată lumea așteaptă cadouri – chiar și mici gesturi – de la cei apropiați. Așa ne transmitem în prezent mesajele, sentimentele, sub formă de cadouri. Și nu este deloc rău, atât timp cât punem suflet și dăruim nu din reflex, ci pentru că ne bucurăm să transmitem zâmbete și bucurii mai departe.

Și pentru că toată lumea aleargă acum după cadouri fel de fel, pentru că am avut valuri de reduceri mai ales online de Black Friday și legate de Luna Cadourilor, iată o idee care merită atenție, un cadou poate ieșit puțin din rutina cu îmbrăcăminte, decorațiuni și cosmetice – cadouri mai mult sau mai puțin utile… De ce merită să oferi coșuri cadou gourmet de Sărbători (acum de Crăciun, dar și de Paște și nu numai)? În primul rând, pentru că sunt cadouri wow, surprinzătoare, în fel de fel de combinații care ne încântă în procesul de descoperire.

Când primești un astfel de cos cadou de Craciun, primul efect este cel la nivel vizual – dacă ai noroc să fie un pachet cadou de Crăciun foarte bine realizat, așa cum sunt cele de la gourmetGIFT.ro (lider în domeniul coșurilor cadou gourmet și al cadourilor corporate gourmet). Apoi, este acea plăcere a descoperirii în amănunt – unele coșuri cadou conțin chiar și peste 10, poate spre 20 de produse diferite, fiecare plăcut în felul său!

Coșurile cadou gourmet conțin în principal alimente deosebite, festive, gusturi și arome fine, alături de băuturi alcoolice premium, cu totul rafinate, de la branduri de top. Combinațiile sunt gândite astfel încât să te surprindă și să îți încânte simțurile în totalitate. Este și asta o artă, să pregătești un astfel de coș cadou gourmet – iată că experiența își spune cuvântul (cei de la gourmetGIFT.ro au deja 12 ani de prezență în retailul de specialitate).

Cine nu are nevoie de alimente și băuturi, mai ales din cele capabile de răsfăț?! Evident, un coș cadou gourmet este un cadou de Crăciun cu adevărat util! Apoi, iată o altă chestiune foarte interesantă: când primești un asemenea pachet cadou de Crăciun (sau coș cadou de Paște, căci se aplică aceeași formulă), de obicei ai o experiență intensă, memorabilă, a consumului respectivelor produse. Consum care nu se realizează instant, deci este o experiență prelungită. Mult diferit de un cadou pe care îl așezi undeva în casă și apoi poate uiți de el, nu-i așa?

Și de parcă nu era destul, iată încă un argument în favoarea coșurilor cadou de Crăciun: cele mai multe persoane nu consumă aceste produse pe cont propriu, cu o fac alături de familie sau prieteni. Așadar, este un cadou personal, care se trăiește alături de cei dragi. Împarți bucurii de familie sau în grupul de prieteni, într-un context de familie – Crăciunul. Potrivire perfectă!

Mai trebuie spus că astfel de coșuri cadou devin cosuri cadou corporate când sunt oferite de companii, angajaților și colaboratorilor. Este un sentiment plăcut să primești o astfel de atenție din partea companiei la care lucrezi, munca ta parcă este și mai apreciată. Tot mai multe firme procedează în acest fel, nu întâmplător există un segment de piață foarte generos al coșurilor cadou corporate.

 

.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.