Fără categorie

DAU O INVITATIE DUBLA. CONCURS FULGER. Miercuri anunt castigatorul!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Our Score

UPDATE: CASTIGATOR – GEORGE VLASCEANU. Te duci la adresa, iti spui numele, spui ca ai castigat invitatia pe blog presainblugi.com si asta e tot. 

Trupa de punk acustic folcloric medieval transilvănean, Ad Hoc, pregătește o nouă premieră în rândul muzicii de gen, lansarea primului videoclip 360 de grade al noului single „Furtuna II”. Evenimentul va avea loc în data de 27 octombrie 2016 la Club fabrica din București, începând cu ora 20:00.

14753906_1264811906914743_1451778824498568230_o

Videoclipul este realizat de către Spice Media Production & 360 Pro Team, iar filmările au fost făcute în parcul natural Grădina Zmeilor din județulSălaj., un loc plin de legende, tradiții și mister. Melodia „Furtuna II” face parte din coloana sonoră compusă de trupa Ad Hoc, pentru un spectacol de proporții în România, la care au participat peste 100 de actori. Spectacolul este conceput de Pancu Liviu, actor și regizor la Teatrul Național din Târgu Mureș.

Pe întreaga durată a evenimentului vor fi proiecții video pregătite de Andrada Băleanu și alte momente surpriză.

În deschidere e invitat artistul TrickSodus Da Muv, ce va prezinta conceptul mitologic de bătălie cosmică dintre Lumină si Întuneric „Eterna Lupta”, o împletire artă-manifest cu sunete atmosferice și dans. „Eterna Luptă” vă invită într-o călătorie sonică, motrică si vizuală de cunoaștere și explorare a propriei Luminii și de investigare a propriului Întuneric. Sunetul didgeridoo-ului în frecvențe sacre si subbass rithyms made by Alien Lama ne va aduce aminte de marea putere ce stă în conectarea cu Mama Pământ și va genera un dialog suflet – trup exprimat scenic de #Sampradana și @Sveta Bird(dans freestlye, solo & contact impro).

Alături de trupeții de la Ad Hoc, vor urca pe scenă și ArtGenerator, un grup de creaţie format din două absolvente şi două stundente U.N.A.T.C.(Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică – coregrafie, actorie, dramaturgie): Mariana Gavriciuc, Petra A. Binder, Maria Beatrice, Cristina Tudor. Cele 4 fete creează şi performează în zona de teatru-dans. De altfel, ele lucrează mult pe improvizație, pentru a produce performance-uri, happening-uri, instalații. Pornind de la locația în care se află și în care urmează să performeze, fetele se folosesc de tot ceea ce se află în jurul lor (de la oameni, obiecte, spațiu, fundal sonor) pentru a crea actul artistic.

Prețul unui bilet cumpărat în avans este de 15 lei, iar in seara evenimentului 20 de lei. Biletele se pot achiziționa prin rețeaua iaBilet.ro.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe Bucharest, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe DeKO, Vintage club, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara).

CONCURS!

DURATA: 25.10.2016 – 26.10.2016, ora 23.59. Castigatorul il anunt pana joi, 27.10.2016 ora 9 a.m. Concursul se adreseaza celor din Bucuresti. Ce trebuie sa faceti sa participati? Simplu. Lasati intr-un comment un link video cu piesa semnata AD HOC. Succes!

Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

0 gânduri despre „DAU O INVITATIE DUBLA. CONCURS FULGER. Miercuri anunt castigatorul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *