Fără categorie

DAKOTA – Spiritul preeriei americane, mix de cupaje de vin, arome si culori de pe toate cele cinci continente

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

da1

N-am fost pana acum in SUA, dar la DAKOTA m-am simtit ca-n preeria din romanele lui Karl May unde indienii apasi, comansi, metisi si yankeii mancau carne de vita, taur, bizon de dimineata pana seara.

da9

De fapt m-am simtit ca multiple personaje din carti, reale si inventate, pentru ca dincolo de mixul de arome din fripturi si grill mi-am bucurat papilele gustative cu tot felul de delicatesuri marine precum scoici, creveti si alte preparate.

da10

Restaurantul Dakota se ascunde intr-o zona pitoreasca a Capitalei, in incinta parcului Herastrau si combina cu succes doua concepte in voga – steakhouse si amazing food journey.

da4 da5

➡ De ce sa spui DA cand alegi DAKOTA

La Dakota, carnea de vita e regina, rege, e ce vreti voi. Iar motivul este simplu. Carnea de vita are cel mai mare aport de proteine si minerale, iar suculenta ei ajuta la digestie. Carnea de vita e singura carne care poate fi servita si cruda la nivel de delicatesa culinara.

dsc_8271_resize-1024x678

meat-kitchen

dsc_6241_resize-1024x678

dsc_6294_resize_resize-1024x678

Sursa foto: DAKOTA RESTAURANT

➡ DESERT PORN – Mai mult decat un concept, o realitate care transcende dincolo de simturi

Daca mancarea la DAKOTA e la nivelul la care te astepti sa fie, trebuie sa fie, vorbim de un cadru luxos in apropiere de cartierul francez si Ambasada Chinei din Romania, desertul depaseste orice asteptari. E acel gen de desert care da dependenta si pentru care esti in stare nu doar sa mananci tot din plate ci ti-ai dori sa nu te vada nimeni pentru ca pofta animalica iti cere sa lingi farfuria ca un copil de trei ani. Dar ca sa nu credeti ca exagerez, va las mostra cateva fotografii pana ajungeti si voi acolo sa incercati pe pielea voastra experienta.

da7 da8

Local recomandat de catre Monica Munteanu si Denis Radu!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *