Fără categorie

Daca vrei sa inveti limba Engleza ca la carte, Shakespeare School iti face parte la workshop-uri GRATUITE! Afla ACUM!

Spread the love

Daca esti elev de liceu sau student, Shakespeare School are o surpriza pentru tine si te invita la o serie de workshop-urile gratuite organizate de Shakespeare School: Everything about Cambridge and IELTS (27 mai) si “Success starts with IELTS” (4 iunie) – tinut de British Council la sediul nostru.

Consideram ca aceste 2 examene internationale sunt esentiale pentru viitorul tinerilor, mai ales pentru cei dornici sa studieze in afara tarii si sa se afirme pe piata internationala a muncii. Pe parcursul acestor workshop-uri elevii vor afla mai multe detalii despre: formatul examenelor Cambridge si IELTS, strategii si tehnici de abordarerecunoasterea si valabilitatea acestora, precum si metode de pregatire.  BONUS: La final, un profesor Shakespeare School ii poate ajuta sa afle la ce nivel se situeaza! Toti participantii pot sustine GRATUIT un test de evaluare a cunostintelor de limba engleza, in urma caruia vor primi un feedback!

Un workshop gratuit dureaza o ora, iar pentru a se inscrie elevii sau studentii interesati sunt invitati sa ne contacteze cat de curand, intrucat locurile disponibile sunt limitate (circa 30 de participanti). Mai multe detalii se regasesc la www.shakespeare-school.ro – rubrica Noutati.

Pentru tinerii interesati, Shakespeare School organizeaza cursuri de vara pentru familiarizarea cu acest tip de examene. Consideram ca pe parcursul verii tinerii nu trebuie sa piarda contactul cu limba engleza, ba chiar pot invata lucruri noi intr-un mod placut, de aceea le propunem o varietate de cursuri special create pentru vacanta. Pentru lista si descrierea completa a cursurilor de vara organizate de Shakespeare School, ii rugam pe toti cei interesati sa acceseze website-ul: http://www.shakespeare-school.ro/cursurivara .

0 gânduri despre „Daca vrei sa inveti limba Engleza ca la carte, Shakespeare School iti face parte la workshop-uri GRATUITE! Afla ACUM!”

  1. English Attack! este primul serviciu de învățare a limbii engleze, creat special pentru generația digitală. Abordarea noastră presupune o comunitate mondială de studenți ai limbii engleze; utilizează fragmente scurte de divertisment online pentru a încuraja o imersiune digitală frecventă în engleza cotidiană, cu materiale noi, publicate zilnic.
    http://ro.english-attack.com/

  2. Pe http://ro.english-attack.com/ ai access nu doar la Vocabulare Foto referitoare la o întreagă varietate de subiecte( notiuni de matematica, sport, business, marketing, aeronautica, etc) ci si la Video Booster-ele: exerciții distractive interactive multimedia, bazate pe scurte videoclipuri (între 1 și 3 minute) din cele mai noi filme, seriale TV, emisiuni de știri și videoclipuri muzicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.