Atelier de Idei, Social

Daca vrei sa fii profesionist in Horeca, ai nevoie de echipamente profesioniste

Spread the love

In bucatarie e mereu loc de inovatie, mai ales daca ai echipamente horeca de calitate. Si cum inovatia presupune sa ai si utilaje si ustensile profesionale investitia in masinarii special concepute pentru segmental horeca sau in marmite este una normala. Daca ai un hotel sau un restaurant si vrei sa oferi clientilor cea mai buna experienta culinara si preparate de top vei avea nevoie de aparatura horeca, mai ales ca masinile de tocat si marmitele sunt indispensabile pentru mancaruri gustoase si sanatoase.

La capitolul masini de tocat este bine sa te orientezi spre cele electrice, care toaca rapid, au motoare puternice, eficienta ridicata si sunt facute din materiale foarte rezistente la uzura. Masinile de tocat electrice au corp din otel inoxidabil, se pot demonta piesele pentru curatare rapida, sisteme de prindere cu placa de otel, auto-ascutire rapida.

Cu masinile de tocat electrice se poate toca de la carne pana la legume si fructe, efortul depus este minim, rezultatele sunt spectaculoase de fiecare data. Alaturi de o masina de tocat carne profesionala electrica puteti avea in restaurant si marmite de calitate pentru a pregati cele mai bune supe si ciorbe, creme, cosome-uri.

Marmitele sunt multifunctionale, au sisteme proprii de incalzire, robinete de scurgere si mecanisme de siguranta speciale pentru o utilizare cat mai simpla. Fie ca alege echipamente cu incalzire directa sau indirecta veti obtine mancarurile dorite fara sa le ardeti sau sa le stricati gustul, pentru ca aprinderea piezoelectrica va garanteaza o functionare rapida si eficienta de fiecare data.

Cu marmitele si masinile de tocat electrice bucatarii vor termina mai rapid de gatit, toate preparatele vor arata impecabil si vor avea un gust desavarsit, ingredientele folosite vor putea sa fie puse in valoare foarte bine pentru ca fiecare client sa le poata savura in tihna. Echipamentele moderne pentru gatit va asigura in acest fel o clientela constanta, bucatarii au cu ce lucra si pot sa isi puna in valoare calitatile mult mai bine.

Cum faci rost de echipamente horeca dedicate? Alege solutiile Topk

TOPK a aparut in 1994 şi a devenit, in scurt timp, unul din principalii furnizori de echipamente profesionale pentru domeniul horeca. Cu o experienta de 24 ani in domeniu, TOPK ofera solutii complete de echipare pentru:

  • Restaurante, catering, fast-food, baruri, cafenele, pizzerii, covrigării
  • Cofetării , patiserii, gelaterii, brutării
  • Supermarket-uri, magazine alimentare, carmangerii, măcelării
  • Spălătorii şi curăţătorii profesionale Depozitare si depozitare frigorifică

De-a lungul timpului au câştigat experienţă lucrând atât cu lanţuri internaţionale care şi-au deschis locaţii şi in Romania, cât şi cu lanţuri naţionale dar şi numeroase afaceri locale.

Compania TOPK ofera numai produse certificate calitativ conform standardelor CE şi UKAS pentru gama de mobilier comercial si acesorii pentru magazine, precum si a standardelor ISO 9002 si UKAS pentru utilajele alimentare profesionale.

În 2012 TOPK a recertificat sistemul de management al calitatii ISO 9001, sistemul de management integrat calitate-mediu ISO 14001 şi Sistemul de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale OSHAS 18001.

Toate echipamentele TOPK sunt in conformitate cu directivele CE, standardele si legislatia nationala in vigoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.