Atelier de Idei, Social

Dacă vrei să construiești Gama Admin îți aduce tot ce dorești

Spread the love

Dezvolti o lucrare de constructie in regie proprie sau esti persoana de decizie care trebuie sa gaseasca solutii pentru un proiect in domeniul constructiilor? Dincolo de alegere materiale de constructii si de a te baza pe o echipa bine pregatita si care are experienta relevanta in ceea ce priveste toate operatiunile specifice, cu siguranta ai nevoie si de utilaje adecvate.

Utilaje profesionale pentru constructii poti avea nevoie pentru amenajare parcare sau drum privat, reabilitare curte, demolare constructie veche, asfaltare curte, transport materiale de constructii etc. Cel mai bine este sa apelezi la inchirieri utilaje de constructii de la o firma de top, asa cum este Gama Admin Construct din Bucuresti. Societatea are experienta indelungata in sectorul constructiilor si dincolo de partea de executie lucrari, este un furnizor important de servicii de inchiriere utilaje de constructii in Capitala, in imprejurimi si nu numai.

Sa inchiriezi utilaje de constructii este eficient, mai ales daca ai nevoie ocazional de astfel de echipamente profesionale. Nu ai nicio grija cu privire la intretinere, dotari si nici nu aloci bani multi pentru investitii. Pur si simplu, platesti pentru a inchiria utilajele necesare pentru perioada in care le vei utiliza.

Nu doar utilizatorii ce dezvolta proiecte de constructii si amenajari in regie proprie folosesc astfel de servicii de inchiriere utilaje de constructii! Pana si unele firme mai mici sau mai mari de pe piata prefera o astfel de optiune, pentru ca inchiriaza utilaje de constructii doar atunci cand au lucrari, evitand costuri riscante cu leasing si credite, mai ales in perioade in care poate nu inregistreaza solicitari din partea clientilor.

Cei de la Gama Admin Construct au investit substantial in dezvoltarea unei flote proprii de utilaje de constructii. Vorbim despre echipamente de la marci de top, utilaje de ultima generatie din diverse categorii – se pot inchiria buldoexcavatoare, miniexcavatoare, miniincarcatoare, camioane, excavatoare, cilindrii compactori, placi compactoare, maiuri compactoare. Oferta detaliata poate fi consultata pe website-ul oficial al companiei, la adresa www.gama-admin.ro.

Detalii de contact Gama Admin Construct: Str. Prel. Ghencea, Nr. 147K Sector 6, Bucuresti, adresa de email office @ gama-admin.ro, numar de telefon 0723 567 941. Cererile de inchiriere utilaje de constructii trebuie transmise din timp, caci in multe perioade din an exista foarte multe solicitari de rezervare. Costurile sunt prietenoase, pot fi consultate online sau la cerere pentru oferte mai complexe.

Piata de constructii in Romania este in plina efervescenta, cu multe proiecte de anvergura atat in sectorul public, cat si in cel privat. Daca autoritatile publice apeleaza in special la finantare europeana pentru constructie drumuri, reabilitare retele de apa – canal si gaz etc., mediul privat actioneaza pe toate nisele, de la zona rezidentiala, la office – industrial – comercial – logistic.

 

 

.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.