Fără categorie

Daca Bucurestiul e Micul Paris meriti sa fii rasfatat ca un mic parizian

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Noua colecţie de vară unican e un mix surprinzător de piese unice, colorate, uşoare, dar mai ales extrem de funcţionale. Fie ca vorbim de canapele extensibile, fotolii moderne, aranjamente interioare cu fotoliu central, totul surprinde calitatea la preturi promotionale.

Chiar daca iti doresti mai multe canapele la comanda sau pur si simplu iti doresti o canapea extensibila moderna si colorata, la unican chiar gasesti tot ce vrei.

Ansamblu-living-alehandra

Am vizitat si eu magazinul lor online si am cateva preferinte care s-au detasat fata de alte modele de canapele si fotolii.

Noile piese de mobilier rămân în sfera premium, dar, de data aceasta, designerii au plusat la capitolul creativitate şi îndrăzneală. Noua colecţie de canapele si fotolii sfidează convenţiile şi dă viaţă volumelor şi formelor diferite, în combinaţii neaşteptate, după personalitatea designerilor.

La unican gasesti piese de mobilier care sa contina elemente precum marmura, lemn sau piele naturala. Mobilierul lor mizeaza pe linii fluide, armonioase şi uşoare, dar şi pe piese extrem de funcţionale. Cât despre finisaje, unele sunt inspirate din stilul urban chic.

➡ Redefinirea spaţiului exterior

În noua colecţie, unican se axează pe alternanţa interior-exterior, ca paradigmă care modelează spaţiul de locuit. Astfel, mobilierul pentru exterior este inspirat din cultura asiatică şi vine într-o structură modernă, ornat cu perne colorate în nuanţe de coral, roşu, galben sau albastru cobalt.

➡ Dolce farniente

Locul de „loisir” din orice casă e, fireşte, canapeaua, de data aceasta reinterpretată. La unican canapeaua e gândită atât ca un loc de odihnă, cât şi ca un centru de activităţi sociale.

➡ Camera Zen

Fie că e vorba de canapele sau fotolii, seria de produse unican a fost creată special pentru a salva spaţiu, cuprinzând piese mai degrabă discrete, care se integrează perfect într-o cameră de zi. Materiale inovative şi culori puternice, cu scopul de a profita la maximum de spaţiu, mai ales în apartamente cu o singură cameră.

➡ Cand vrei exuberanta la preturi accesibile, cauta unican

Mobila la comanda este activitatea principala Unican. Unican este compania specializata in designul , productia si instalarea la standarde de inalta calitate a mobilei la comanda pentru bucatarii si pentru intreaga casa .

Din anul 1998 de cand a fost infiintata, compania Unican a dezvoltat si implementat proiecte integrate de mobilier personalizat. Filozofia noastra in design este mai degraba moderna , toate produsele noastre sunt create cu grija de designerii Unican pentru a oferi clientilor nostri mobila la comanda si amenajari in armonie cu stilul lor de viata . Reputatia noastra este construita pe design inovativ precum si pe clara intelegere a nevoilor clientilor nostri .

Ca membru al Asociatiei Producatorilor de mobila din Romania am inteles sa respectam standardele internationale de calitate in productia de mobila . Pentru aceasta , materialele si accesoriile folosite provin de la firme prestigioase, iar fabrica este dotata cu aparatura moderna crescand astfel calitatea prelucrarii.

Unican este o companie 100% romaneasca specializata in productia de mobilier si ofera concepte si solutii complete de amenajare. Investitii de peste 300.000 Euro in: – utilaje cu productivitate mare (CNC, masina aplicat cant ABS, instalatie filtrare aer cf norme EU, masina de formatizat profile MDF); -soft specializat de proiectare mobilier 3D ce controleaza de la partea de vanzare pana la linia de productie computerizata .

1 gând despre „Daca Bucurestiul e Micul Paris meriti sa fii rasfatat ca un mic parizian”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.