Actualitate

Curatenie profesionala pentru acasa – cum sa economisesti timp si bani

Spread the love

Stiti ca totul costa in ziua de astazi, mai ales timpul! Daca esti o persoana care nu se plictiseste de obicei, adica o persoana care are mereu ceva de facut – profesional sau de placere (ori ambele impreuna, ideal) – atunci stii cat de valoros este timpul tau. Cand trebuie sa faci un lucru, pragmatic este sa gandesti astfel: o pot face eu, „gratis”, insa imi va lua un numar de ore… voi aloca si multa energie si este posibil apoi sa nu mai pot face si lucrurile x, y, z… Daca lucrurile pe care nu le mai faci (in timpul respectiv sau dupa) erau importante si iti aduceau chiar venituri, trebuie sa te gandesti foarte bine daca nu cumva era bine sa externalizezi serviciul respectiv, adica sa platesti o alta persoana sa il faca in locul tau. Eu m-am gandit la curatenie, dar poate fi vorba si de alte lucruri.

Despre curatenie va vorbesc astazi. Si ma gandesc ca multi dintre cei care citesc acest articol se identifica foarte bine cu situatia aceasta, fiind persoane foarte ocupate, cu fel de fel de responsabilitati profesionale si personale. Cand ai atatea lucruri de facut pe parcursul zilei, in putinul timp liber parca nu-ti prea arde de curatenie, mai degraba ai vrea sa-l petreceri relaxandu-te (acasa sau in oras) cu cei dragi. Daca ai o familie, daca ai copii mici, atunci curatenia este si mai importanta, caci vorbim de igiena si sanatate. Poti sa apalezi la servicii de curatenie profesionala cu o firma de specialitate.

Este mult mai bine sa lucrezi cu o firma decat cu o persoana individuala. Cu o companie, ai garantata curatenia in cele mai bune conditii, eviti o multime de posibile riscuri si probleme! Iar costurile pot sa fie chiar mai mici, daca vei analiza totul in ansamblu. Mai ales ca firma vine cu tot ce-i trebuie: echipamente de curatenie si solutii / detergenti. Totul la standarde profesionale, pentru rezultate foarte bune. Nu exista „persoana nu poate veni, este bolnava”, pentru ca firma de curatenie are o echipa mai mare si iti asigura serviciile conform intelegerii. Curatenia se face rapid si cu rezultatele pe care le astepti. Adica impecabil! Daca vei colabora cu o firma antreprenoriala, asa cum este de exemplu Winscope Facility & Management, ai parte de servicii flexibile, nu de pachete rigide. Esti in avantaj asadar, caci totul va fi asa cum se stabileste, asa cum preferi tu.

Pe langa curatenie profesionala pentru acasa (care poate fi curatenie de intretinere, pe baza de abonament), firma mai sus amintita ofera si curatenie pentru spatii de birouri, curatenie pentru spatii comerciale, industriale… practic pentru orice spatiu, fie el de business sau rezidential. Spun aceste amanunte pentru a sublinia faptul ca sunt suficient de bine pregatiti pentru a accepta orice provocare. Este parca un plus de incredere cand alegi servicii de curatenie pentru locuinta cu o firma care are experienta inclusiv cu firme ce sigur au asteptari si standarde foarte ridicate in domeniu.

Mai trebuie spus ca poti solicita si servicii speciale, de exemplu curatenie dupa constructor Bucuresti, un capitol la care chiar nu este cazul sa te chinuiesti pe cont propriu! Curatenie apartamente, curatenie case, curatenie garsoniere… orice spatiu rezidential are nevoie de curatenie generala sau de intretinere. In Bucuresti si Ilfov, iata o solutie demna de luat in calcul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *