Atelier de Idei, IT&C

Cum sună un browser conectat la tehnologia blockchain?

Spread the love

Brave, browserul web al creatorului Javascript și co-fondatorul Mozilla, Brendan Eich, face un pas important spre cryptocurrency. Acesta vrea să folosească tehnologia blockchain pentru a aborda lucrurile diferit. Tot mai mulți oameni cred că este una dintre principalele probleme ale internetului este publicitatea.

Browser-ul BRAVE testează tehnologia blockchain anti-ADs

Într-o declarație făcută recent, Brave a anunțat că va începe un program de acces rapid care recompensează utilizatorii. Pentru recompensă aceștia pot folosi opțiunea de a se înscrie în anunțurile bazate pe dispozitive care nu urmăresc sau expun datele utilizatorilor unor terțe părți.

BROWSERUL BRAVE VREA SĂ REVOLUȚIONEZE PIAȚA

Browserul, care are peste 2,7 milioane de utilizatori activi lunar pe toate dispozitivele, blochează anunțurile în mod prestabilit. Atunci când sunt distribuite cu acord, utilizatorii vor primi 70% din veniturile brute ale anunțurilor, care vor fi plătite prin Baza de Atenție de bază Ethereum (BAT) și convertite automat în monedă locală prin Uphold.

BAT a fost inițial distribuit printr-o ofertă inițială de monede (ICO), iar utilizatorii au putut să  folosească protocolul anterior. Totul pentru a îndrepta editorii verificați direct pe zona care produce conținut de calitate.

„Modelul actual de publicitate exploatează utilizatorii și a erodat încrederea, precum și veniturile nete către editori și alți creatori”, a spus compania. „Considerăm că datele și atenția utilizatorilor dețin o valoare substanțială dacă sunt apărate vigilent pe dispozitivele utilizatorilor și că abordarea transparentă de difuzare a anunțurilor vor oferi utilizatorilor o cotă echitabilă”. Restul informațiilor pe criptomonitor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.