Fără categorie

Cum sa-ti redecorezi balconul cu ajutorul ghivecelor colorate

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Chiar daca ai un balcon uzat in exterior, chiar daca nu ai prea mult timp si fonduri sa te apuci de renovare, poti sa ii dai un aer fresh cu ghivece colorate.

Ca idee, design-ul unui ghiveci si culoarea sa influenteaza aspectul general al balconului. De asemenea, pasionatii de peisagistica vor acorda atentie si relatiei dintre „floare-ghiveci”, indiferent daca aceasta e naturala sau artificiala. Despre avantajele alegerii unei plante artificiale am mai discutat pe blogul nostru. Sa revenim la ghivece.

Indiferent de materialul din care acestea sunt confectionate, spuma, ceramica, plastic sau metal, mici sau mari, va puteti juca cu ele la nesfarsit, din punct de vedere vizual. De exemplu, un perete exterior sau interior al unui balcon invechit poate sa prinda viata daca e decorat cu ghivece multicolore suspendate. Pe de alta parte, cateva ghivece din spuma, inscriptionate cu numele plantelor, formeaza o mini-gradina chic, indiferent daca respectivele flori sunt naturale sau artificiale.

La randul lor ghivecele pot fi decorate cu tot felul de accesorii (paiete, dantela, fundite, stelute, scoici, etc.) prin care va puteti personaliza balconul. Sunt totusi cateva lucruri de care ar fi bine sa tii cont cand iti alegi designul de ghiveci.

Informatii complete si indicatii aici!

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.