Divertisment

Cum sa scapi de monotonie in cuplu in doar trei pasi

Spread the love

Lenjeria sexy este una din piesele de bază ale oricărui sex shop. Motivul este cât se poate de simplu! Oricât de comercial ar suna, lenjeria sexy se poate dovedi un partener de nădejde în prevenirea sau combaterea monotoniei din viața de cuplu. În special la capitolul sex. Stresul, rutina de zi cu zi și obișnuința sunt principalii dușmani ai pasiunii din dormitor.

Așadar, un plus de originalitate în viața sexuală nu strică niciodată, mai ales în cazul relațiilor de lungă durată. Când obișnuința îți amenință viața de cuplu, sexy poate fi cuvântul magic de care ai nevoie.

➡ SEXY ÎNSEAMNĂ PASIUNE

Chiar dacă sentimentele tale rămân la fel de puternice pentru partener, s-a demonstrat deja că pasiunea și entuziasmul pentru sex nu pot rămâne mereu ca la începutul relației. Studiile arată că relațiile de lungă durată nu au neapărat la bază pasiunea din dormitor, ci mai degrabă romantismul și respectul izvorât din iubire. Totuși, sexul este un liant extrem de puternic într-o relație și, mai mult ca sigur, nimeni nu vrea alături doar un partener de conviețuire.

Insatisfacțiile sexuale se transformă, mai devreme sau mai târziu, în frustrări pe care nu le poți ține la nesfârșit încuiate în dormitor. E un cerc vicios care poate ajunge să te afecteze pe toate planurile, așa că s-ar putea să te gândești de două ori înainte să permiți ca rutina și obișnuința să-ți afecteze viața sexuală.

Pasiunea în cuplu este mai importantă decât realizăm în anumite momente. Iar lenjeria sexy chiar funcționează! Nu-ți rămâne decât să deschizi pagina unui sex shop online și să te lași surprinsă (sau surprins) de varietatea de modele care îți sunt puse la dispoziție.

Nu e nicio problema sa vrei sa explorezi si sa cauti pe un site vibratoare. 

Poate cauti un vibrator printre vibratoare, care n-au nevoie de baterie, sau din contra, vrei ceva altfel. Cand cauti un astfel de produste uiti dupa vibrator pret, vibrator femei, esti interesat de vibratoare ieftine si evident, de vibratoare sexuale.

➡  CÂT DE INCITANTĂ POATE FI LENJERIA SEXY

Există persoane care consideră că partenera sau partenerul sunt mai sexy în lenjerie decât dezbrăcați complet. Ideea de a nu-ți descoperi corpul de tot pune imaginația la încercare, ceea ce poate trezi simțurile într-un mod foarte plăcut.

Dacă vorbim doar de partea masculină a cuplului, există studii care demonstrează că majoritatea bărbaților este stimulată în special vizual. O lenjerie sexy bine aleasă, care pune corpul partenerei în valoare și îi dă un aer senzual are mari șanse să activeze pasiunea latentă sau să prevină amorțeala care se instalează după câțiva ani de relație.

Pe lângă efectele pe care le are asupra partenerului, lenjeria sexy poate fi un stimulent chiar și pentru persoana care o poartă. Există foarte multe femei care se simt mult mai încrezătoare în propriile forțe și mult mai conștiente de puterea lor de seducție atunci când lenjeria sexy pe care o poartă stimulează apetitul sexual al partenerului.

 ➡ LENJERIA SEXY ÎN CUPLURILE MODERNE

De la cel mai cuminte până la cel mai îndrăzneț model, lenjeria sexy ar trebui să fie un must have în dormitorul fiecărui cuplu. Și prin cuplu se înțelege, automat, atât femei cât și bărbați.

Nu doar doamnele trebuie să facă eforturi să păstreze flacăra vie și să stimuleze imaginația bărbaților. Vremurile în care această sarcină îi revenea exclusiv femeii sunt de mult apuse, așa că domnii ar trebui să fie conștienți că, pentru a primi, trebuie ca, din când în când, să mai și dăruiască. Iar într-un cuplu totul se împarte la doi.

Sfat: O lenjerie sexy purtată cu atitudine  are un efect mult mai puternic asupra partenerului sau a partenerei. Însă găsirea unui produs care într-adevăr să ți se potrivească s-ar putea să fie o sarcină dificilă, mai ales dacă nu ești un cunoscător fin al pieței.

Ca să mergi la sigur, apelează la un sex shop cu vechime, precum Erotica.ro, care cunoaște îndeaproape diferitele tipuri de clienți. Cu cât oferta de lenjerie și costume sexy este mai bogată și acoperă mai multe tipologii de oameni, cu atât ai șanse mai mari să găsești ceva pe placul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.