Fără categorie

Cum sa ne protejam bunurile

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Traim intr-o lume in care siguranta ti-o faci de unul singur, este foarte greu fara dovezi sa acuzi pe cineva. Tocmai de aceea consider ca fiecare casa trebuie sa fie protejata si nu vorbesc aici despre luarea unui catel care sa latre atunci cand cineva intra in casa sau curte ci despre instalarea unor camere de supraveghere specializate.

AH2030T-140x140La www.sdsmag.ro gasiti tot ce aveti nevoie pentru a va securiza casa incepand de la camera de supravechere si pana la Kit-uri special create pentru acestea. Fiecare aparat cumparat reprezinta o rata mai mica de producere a unui incident neplacut.


In plus cei de la sdsmag va ofera sansa sa asociati camerele de supraveghere direct la alarmele puse, desigur daca aveti. Nu va pricepeti sa le instalati? Nici o problema puteti opta pentru venirea echipei direct la dumneavoastra acasa, pe deasupra veti avea parte si de reduceri daca optati pentru acest lucru.

Daca nu sunteti decisi ce camere sau ce aparate se potrivesc cel mai bine locului in care urmeaza sa le puneti puteti opta pentru ajutorul celor de la site, ei va vor oferi toate informatiile de care aveti nevoie si va vor ghida catre produsele care se potrivesc cel mai bine cerintelor voastre.

In functie de locul in care vor fi amplasate si de protectia pe care vreti sa le-o asociati camerele sunt de mai multe tipuri, in primul rand trebuie sa va decideti unde le veti pune in interior sau in exterior, fiecare dintre acestea are caracteristicile ei proprii de care trebuie sa tineti cont.

Exista si niste camera mai special care pot fi mult mai usor camuflate si care sunt foarte rezistente la socuri printre acestea se numara si cele spy, care pot fi camuflate, cele bullet care sunt rezistente si in plus au forma unui glont, dar si cele anti-vandal care sunt realizate dintr-un geam gros foarte rezistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *