Social

Cum sa iti deschizi un business in cativa pasi simpli

Spread the love

Diploma de ospatar sta printre actele tale, iar tu esti somer. Nici cursurile de patiser nu te-au ajutat prea mult si ai investit si in cursurile de coafura-frizerie. Nu ai motive intemeiate sa te plangi ca nu ai bani, cand poti pune toate cursurile si atestatele in care ai investit sa iti aduca bani!

Incepe simplu solicitand infiintare firma profesionistilor de la Fabrica-de-firme.ro care stiu exact unde sa alerge si cu ce acte sa se prezinte sa iti puna in mana peste 3-4 zile dovada infiintarii legale a firmei tale!

Poti transforma calificarile in adevarate mine de aur. Poti fi bucatarul care gateste cu acte in regula si cu contract pentru familiile care isi permit luxul de sarbatori sau la aniversarea unui membru al familiei.

Ca persoana fizica autorizata poti lua comenzi de prajituri si feluri de mancare pe care sa le faci la firma ta si sa le livrezi la ora si data stabilite, la adresa dorita de client.

Este posibil ca un organizator de evenimente sa realizeze ca a uitat aperitivul sau desertul. Il poti face tu la urgenta si poti percepe si un tarif pe urgenta, care sa fie mai mult empatic decat piperat.

Fabrica-de-firme.ro este alaturi de firma ta de la infiintare si cand doresti deschiderea unui sediu mai mic sau in eventualitatea in care iti muti afacerea in alt judet.

Profesionsitii prompti si empatici preiau sarcina legalizarii afacerii tale si se achita de ea in 3-4 zile.

Cu putina vointa si imaginatie nimeni nu este condamnat la somaj, ci toata lumea are sanse egale la prosperitate economica, mai ales decand exista astfel de firme care faciliteaza infiintarea propriei afaceri.

Adio emotii, cheltuieli inutile si timp pierdut pe la usi! Cat ei se ocupa de obtinerea autorizatiilor, te poti ocupa de aspectele importante, dar si de detaliile afacerii tale sa demarezi in tromba si sa recuperezi timpul pierdut.

Nu lasa sa se piarda cunoastintele pentru care te-ai straduit sa le acumulezi si ai platit sa le dobandesti, ci deschide-ti afacerea ta sa amortizezi cheltuielile de formare si sa obtii un profit lunar frumos!

Nu trebuie sa te deplasezi de la domicliu, ci cu un telefon sau un e-mail specialistii firmei prezentate vor obtine autorizatia de care ai nevoie sa fii propriul tau angajat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *