Fără categorie

Cum fac unii bani pe criză! Domeniile care conţin numele Regelui Pop costă pe E-bay peste 12 milioane de euro

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

michaelPreţul unui pachet de şapte domenii de internet care conţin numele Michael Jackson a ajuns că coste, la nici trei săptămâni de la moartea artistului, aproape 12 milioane de euro, potrivit anunţurilor postate pe site-ului de licitaţii E-Bay.

Numai pe E-Bay sunt scoase la vânzare aproximativ 1.500 de astfel de domenii, proprietarii unora dintre ele menţionând că jumătate din suma de vânzare va fi donată, după tranzacţie, în scopuri caritabile. Patru dintre domeniile ce pot fi cumpărate sunt www.michaeljacksonphotolibrary.com, www.michaeljacksonpsychichotline.com, www.michaeljacksonpsychfriendsnetwork.com, www.michaelmoonwalkerjackson.com.

Foarte căutate sunt, de asemenea, suvenirurile care au avut legătură, mai mult sau mai puţin, cu Michael Jackson. De pildă, un tricou atins de megastarul decedat pe 25 iunie este scos la licitaţie pe internet pentru 1.300 de dolari.

Mult mai scump este un tricou despre care proprietarul spune că ar purta semnătura originală a lui Jackson. Aceasta se vinde cu 15.000 de dolari, tot pe portalul internaţional E-Bay. CITESTE MAI MULT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *