Fără categorie

Cum sa eviti greselile atunci cand te apuci de amenajari interioare

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Atunci cand vorbim de design interior si amenajari interioare, nu putem sa nu vorbim despre perdele si draperii. Motivul este simplu. O camera sau  o locuinta fara draperii si perdele pare stranie, ca sa mai spun ca daca se intampla sa locuiesti la parter sau la etajul 1, intimitatea spatiului tau este compromisa.

Dar dincolo de tipurile de material si tesatura utilizate pentru perdele, e important sa stii ca mai ai nevoie si de altceva. Daca draperia sau perdeaua o poti customiza mult mai usor in magazinele specializate, nu acelasi lucru poti spune despre sine si galerii.

Din fericire, site-ul qdecor.ro iti ofera ca serviciu integrat customizarea sinelor si galeriilor pentru draperii sau perdele. Practic, indiferent ca vorbim de elemente din aluminiu sau esente de foioase, orice client poate comanda orice dimensiune.

In plus, persoanele care vor sa redea un aer eclectic locuintei sau care vor sa schimbe patul banal cu un baldachin pot gasi pe site și accesorii pentru perdele (ciucuri, șnururi, broșe și șnururi cu magnet), dar si decorațiuni ambientale.In continuare iti voi oferi cateva sfaturi atunci cand vorbim de amenajari interioare.

Mai multe informatii interesante pe qdecor.ro

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „Cum sa eviti greselile atunci cand te apuci de amenajari interioare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *