Fără categorie

Cum sa evadezi din Bucuresti in Bucuresti si sa faci si Shopping fara compromisuri la calitate, dar cu preturi spintecate!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Am avut sansa sa vizitez WEST PARK si am luat contact la modul direct si personal cu noua viziune de business Liebrecht & WooD, o companie europeană care operează pe piața imobiliară din România din anul 2001. West Park, parcul de retail cu o suprafață de 74.500 metri pătrați care include primul și singurul outlet de specialitate din România și trei alte unități de mari dimensiuni, își consolidează poziția de destinație atractivă de shopping și lifestyle din Capitala României. Proiectul deservește o populație de 2.7 milioane de persoane, populatie care nu i-a in calcul si locuitorii din zonele limitrofe.

omggif

Si cand ma gandesc ca mai e atat de putin pana la Black Friday? Nu stiu voi dar eu deja am inceput sa caut pe net site-uri specializate in oferte speciale precum http://www.blackfridayoferte.ro/

O sa ma intrebati ce e asa special la acest Outlet ? Pai sa o iau cu inceputul. Cu totii suntem tulburati si intram in fibrilatii cand auzim de Black friday, si avem motive, logic. Pentru ca de Black Friday te poti apropia de branduri precum PUMA, Nike, Converse, Hugo Boss si lista continua…

tumblr_inline_non7hbPtG71sd2lsk_500

➡ Shopping de Black Friday

Sa va povestesc de exemplu de anul trecut. Mi-am cumparat trei tricouri de la Champions de la 200 de ron la 20 de ron (vorbesc cu aproximatie pentru ca detest cifrele cu zeci de virgule) si o pereche de tenisi Converse.

Mai concret, daca vrei calitate fara compromis si nu cauti tricou Champions, PUMA, Nike mov cu irizatii ci pur si simplu rosu, sa zicem, le gasesti cu certitudine de Black Friday. Sau, daca nu vrei sa te deplasezi poti cauta haine online la preturi la fel de mici de Black Friday pe site-urile de specialitate.

Si daca tot am inceput sa va vorbesc de West Park, sa va mai spun cateva informatii pana vine timpul de cumparaturi cu super discounturi.

Liebrecht & WooD România este în curs de dezvoltare a proiectului comercial Praga Koneser Center din Varșovia, oferind o suprafață totală închiriabilă pentru retail și birouri de 44.500 de metri pătrați. Grupul începe și primul său proiect pe piața rusă – Fashion House Outlet Centre din Moscova, precum și dezvoltarea proiectului Cernica Park – un nou concept de retail din București. Toate proiectele în curs de dezvoltare îndeplinesc standardele internaționale de durabilitate.

Liebrecht & wooD a intrat pe piața românească în anul 2001, începând cu dezvoltarea centrului comercial Militari din București. În 2007, compania a inaugurat un complex de birouri modern intitulat Victoria Park din București, în valoare totală de 20.500 mp GLA. În 2008, primul și singurul outlet din România – Fashion House Outlet Centre București a fost inaugurat ca parte integrantă a parcului de retail West Park. Până în prezent, compania a investit circa 200 de milioane de euro în România.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.