Fără categorie

Cum sa ai un automobil fancy, mai ales in sezonul rece

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Sa ne imaginam un scenariu, ca tot e iarna 🙂 COD GALBEN, COD PORTOCALIU si un drum pana la munte. Pe facebook, postari si oameni panicati pentru ca ninge in IANUARIE.

Dar eu, ce fac? Nimic din ce ar trebui sau se recomanda.

home_carrental_slider_car2

Concret, am coborat din apartament si mi-am pregatit automobilul. L-am curatat si am verificat folia Kang, achizitionata de la un Atelier montaj folie auto KangAutomotive din Bucuresti. Si…la drum. Ce e folia Kang? Povestea la timpul ei!

➡ De ce sa alegi KANG, marca omologata?

estate-limousine

O folie auto omologata este acea folie auto care in urma unor teste de vizibilitate si siguranta a primit certificarea de la Registrul Auto Roman ca poate fi montata legal pe geamurile autovehiculelor. Pe langa aceasta, nu doar folia trebuie sa fie certificata, ci si atelierul in care se face montajul trebuie sa fie autorizat in aceasta privinta(conform legii 9020/2010). Totodata si personalul care efectueaza lucrarea pe masina dvs. trebuie sa detina un certificat de calificare pentru montaj folie auto.

Concret, daca vrei sa alegi si tu ce am ales eu, sa stii ca la sfarsit, dupa efectuarea montajului vei primi un certificat de garantie si o declaratie de conformitate unde se precizeaza numele firmei ce a efectuat montajul, numarul autorizatiei R.A.R. si datele de identificare a autovehiculului.

➡ Drumuri de poveste cu folii auto avizate

Inca e ianuarie si ninge ca-n scrierile lui Bacovia. La radio am auzit-o pe Aneta de la Realitatea cum povestea despre vreme. Sun la redactie, inca mai am contacte in media si mi se ofera mai multe informatii, dar, in continuare pe A3 se circula. Mergem la drum si, nu dureaza 5 minute ca ma suna o fosta colega de breasla sa-mi spuna ca A3 s-a inchis.

Mi-am zis ca daca tot suntem pe drum, eu oricum eram echipat de vreme de iarna (aveam o geaca polar, supra-pantaloni, bocanci de munte, manusi, eram ca intr-un combinezon) sa merg inainte. Masina si ea super echipata, roti de iarna, folii cu protectie U.V., totul era firesc.

Am iesit 300 de metri din Bucuresti si la intrare in autostrada ma asteptau doi politisti si ceva televiziuni. Digi si Antena parca erau acolo. M-au intors din drum dar nu inainte sa ma mandresc cu folia omologata 🙂

➡ Cum alegi o folie asa cum trebuie pentru masina ta – Te ajuta un configurator folie auto

Gama AT este gama Clasica cotata cu 2,5 stele din 5, oferind o protectie solara medie, si beneficiaza de o garantie reala de 5 ani.  Folia auto gama AT vine in 4 transparente si anume 6%, 15%, 38%, 53%. Cu cat transparenta foliei aleasa pentru masina dumneavoastra este mai mica protectia impotriva razelor solare nocive este mai ridicata.


tabel folie auto llumar at

Gama ATR este gama Comfort de la LLumar cotata cu 4 stele din 5, oferind o protectie solara ridicata datorita stratului metalic din compozitie. Folia auto gama ATR are o garantie de 10 ani si este disponibila pe 5 transparente: 5%, 16%, 21%, 38%, 55%.  Pentru protectie solara maxima, Kang Automotive va recomanda ATR 05 CH SR HPR cu transparenta de 5%, care face ca energia solara sa fie retinuta cu pana la 70%.

tabel folie auto llumar atr

Gama LATI – gama Avantgarde cu strat nano-ceramic este cea mai buna si durabila folie auto de pe piata la ora actuala. Detine 5 stele din 5, ceea ce inseamna ca ofera cel mai mare avantaj si confort dintre toate foliile existente in oferta LLumar. Pentru geamurile laterale spate si luneta avem 4 transparente: 5%, 18%, 38%, 55% ce da un puls de stil si eleganta masini dvs. Tot in aceasta gama veti gasi alte doua transparente destinate aplicarii pe geamurile fata si parbriz ale masinilor. Acestea sunt AIR 75 SR HPR cu transparenta 73% si AIRBlue 80 BL SR HPR cu transparenta 78% si o usoara tenta de albastru.

tabel folie auto llumar lati

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.