Fără categorie

Cum sa ai grija de frigiderul tau

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

E dramatic atunci cand aparatul tau frigorific se strica in timpul verii… Toata mancarea depozitata se poate altera, inclusiv cea din congelator. Daca nu vrei sa cumperi rapid un frigider nou (chiar si asa ar dura macar o 1-2 zile pana cand il primesti acasa si pana cand il poti folosi), solutia este sa apelezi la un  frigotehnist autorizat din orasul in care locuiesti.

frigider

Alege cu atentie un astfel de specialist despre care gasesti informatii pe internet – daca are un website propriu si daca despre el gasesti info / linkuri si prin alte surse, cu atat mai de incredere pare, nu-i asa? Pana la urma, orice profesionist ar trebui sa aiba grija de imaginea sa online.

In ciuda „miturilor”, este mai convenabil in general sa repari un aparat electrocasnic decat sa cumperi altul nou. Nu degeaba li se spune bunuri de folosinta indelungata! Trebuie sa tina mult si bine, chiar daca vor mai fi mici reparatii de acest gen pe parcursul „vietii” produsului.

Un specialist care asigura service de frigidere va veni la tine acasa pentru a evalua situatia si pentru a-ti spune ce este de facut. Daca este nevoie de piese de schimb, cel mai probabil si aceasta operatiune se va face foarte rapid. Atentie, sfatul meu este sa lucrezi numai cu persoane autorizate, care iti pot oferi garantie asupra lucrarii de service, dar si asupra pieselor schimbate, daca este cazul.

Cum spuneam la inceputul articolului, cel mai rau este sa ti se strice frigiderul in timpul verii. Dar credeti ca daca se intampla iarna este mult mai placut? Cu exceptia cazurilor nefericite in care locuinta este debransata de la reteaua de incalzire si nu exista nici o sursa locala de incalzire, evient ca in casa este cald. Asadar, alimentele se pot altera destul de rapid. Daca ne gandim si la cele congelate… sa nu uitam ca nu se recomanda recongelarea produselor decongelate!

Ce este de facut? Fie vara, fie iarna, daca frigiderul ne lasa in pana trebuie sa sunam la un centru pentru depanare si service la frigidere in Bucuresti (sau in alte orase, dupa caz). Daca alegeti un frigotehnist autorizat, cel mai probabil scapati mult mai ieftin decat in varianta cu o mare firma de service unde si tarifele sunt pe masura dimensiunii firmei 🙂

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.