Cum iti poti amenaja perfect locuinta fara ajutorul unui designer
Atelier de Idei

Cum iti poti amenaja perfect locuinta fara ajutorul unui designer

Spread the love

Ti-ai cumparat recent o locuinta? Atunci este momentul oportun sa incepi amenajarea si decorarea interiorului in cel mai perfect mod posibil dar fara ajutorul unui designer. Este total adevarat ca o persoana specializata va stii cum sa iti mobileze locuinta astfel incat sa arate perfect, dar cu putina cercetare iti poti amenaja singur locuinta in cel mai perfect mod posibil.

Iata cele mai importante sfaturi care te pot ajuta sa iti amenajezi casa

Nu te grabi si nu cumpara totul dintr-o data

Pentru inceput este important sa cumperi doar strictul necesar, mai exact mobila de bucatarie, electrocasnicele care iti sunt utile zi de zi, patul pe care dormi. Important este sa intelegi ca pentru inceput trebuie sa cumperi doar ce iti este util. Alege produse calitative deoarece trebuie sa investesti in lucruri traince, de care sa te bucuri mult timp. Nu este cazul sa iti irosesti banii pe produse ieftine care nu sunt de durata.

Cumpara produse clasice

Odata cu trecerea timpului gusturile se schimba. Nu trebuie sa investesti sume colosale de bani in lucruri cu un design aparte deoarece te vei putea bucura de el o perioada dupa care vei dori sa il schimbi. Un produs clasic cu linii fine are toate sansele sa nu iasa prea curand din tendinte.

Ca sa fii sigur de achizitia ta cel mai bine este sa iti imaginezi produsul care iti place in prezent peste 10 ani.  Trebuie sa te gandesti daca acesta isi va pastra culoarea la fel de intensa sau daca se va putea accesoriza usor cu nunata pe care o vei avea in locuinta ta. Ia in calcul faptul ca peretii din locuinta vor fi vopsiti de cel putin doua ori in acesti 10 ani.

Cumpara lucruri frumoase cu bani putini

Daca te descurci sa iti realizezi singur piesele de mobilier atunci iti poti cumpara materialul si sa incepi realizarea unui mobilier deosebit. In schimb daca nu te descurci atunci iti poti cumpara mobila de la targurile de mobila sau o poti realiza la comanda.

Nu iti incarca locuinta cu piese de mobilier

Nu este cazul sa ai in locuinta piese de mobilier care nu iti sunt utile. Poate ca ai observat ca cei mai mari designeri de interior prefera sa aiba camerele cat mai aerisite.  Nu iti aglomera locuinta si cumpara doar ce este util. Vezi pe acest website mai multe informatii cu privire la modul in care ti-ai putea decora locuinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.