pubg player
Atelier de Idei

Cum devii un jucator profesionist de PUBG?

Spread the love

PUBG este unul dintre cele mai populare jocuri din lume, multi spunand ca este cel mai popular. Cu o idee simpla, insa extrem de captivanta, reuseste sa stranga milioane de oameni care se joaca in acelasi timp pe platforma.

Pentru multi, PUBG inseamna 100% distractie, actiune si uneori pubg hacks (de aici de ex: Battlelog.co/pubg-hacks). Pentru altii insa, jocul poate sa devina o reala sursa de venit. Gamerii profesionisti ai acestui joc ajung sa monetizeze foarte bine, atata vreme cat stiu cat mai multe secrete ale jocului, lucru ce devine extrem de atractiv pentru gamerii amatori.

Care sunt pasii pentru a deveni un jucator profesionist de PUBG?

Conform celor de la battlelog.co, cei mai importanti pasi pe care trebuie sa ii urmeze un jucator profesionist de PUBG sunt urmatorii:

  • Alocare de timp pentru joaca. Este foarte important ca timpul petrecut in joc sa fie suficient de mare, in asa fel incat sa se dezvolte o experienta solida. Cu cat un jucator se antreneaza mai mult, cu atat isi poate controla mai bine personajul si are mai multe sanse sa ajunga sa castige jocul.
  • Achizitia unui sistem puternic. Un sistem rapid asigura rapiditate in joc. Un joc de pe un telefon cu 3 Gb Ram nu va fi la fel de cursivi si de eficient precum unul de pe un sistem cu 8 Gb Ram.
  • Invatarea tacticilor. Partea cu adevarat interesanta la acest joc este faptul ca are o multime de arme si o multime de tactici. Cei care doresc sa devina profesionisti trebuie sa invete cat mai multe dintre aceste tactici si sa se informeze foarte mult. Informatia poate sa vina de la alti jucatori profesionisti care au canale de youtube sau de pe diverse site-uri de profil.
  • Intelegerea armelor. Fiecare arma din PUBG este unica si are diverse caracteristici care pot ajuta sau pot incurca. Invatarea foarte buna a armei cu care se joaca este esentiala.

Care sunt sfaturile venite de la profesionisti pentru incepatorii ce doresc sa devina profesionisti?

1. PUBG este un joc de supravietuire, nu un joc in care castiga cel care omoara mai mult. Tocmai de aceea, toti cei care doresc sa fie profesionisti trebuie sa invete sa supravietuiasca in loc de a cauta sa omoare cat mai mult. Este adevarat ca fiecare jucator eliminat inseamna puncte, insa acele puncte sunt inutile daca esti mort.

2. Uneori, grenadele se pot dovedi cel putin la fel de eficiente ca armele. Orice jucator trebuie sa isi exerseze capacitatea de a arunca grenade si sa aiba mereu la indemana o astfel de arma. De asemenea, Molotov-ul este o arma foarte buna.

3. O masina poate sa reprezinte un urias avantaj. Cu aceasta pot fi strabatute distante destul de mari si dispar anumite riscuri, cum ar fi cel de a fi impuscat de la distanta, in miscare. Pe un teren plat, spre exemplu, o masina este o victorie cat se poate de sigura.

4. Cat mai multe jocuri si batalii reprezinta experienta, iar experienta atrage cu sine skill-uri care mai de care mai interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.