masa musculara
Tineri

Cum cresti masa musculara intr-un timp foarte scurt?

Spread the love

Foarte multe persoane isi doresc sa aiba o masa musculara perfecta, obtinuta rapid. Fara suplimente si fara steroizi este mai greu de obtinut musculatura dorita intr-un timp extrem de scurt si de aceea recomandarea RoAnabolic este sa fie luate in calcul toate metodele, inclusiv steroizii, atunci cand scopul este acela de a creste masa musculara repede.

Cum functioneaza cresterea musculaturii si cum se poate obtine cu steroizi

In momentul in care o persoana se antreneaza cu greutati, isi accidenteaza cu intentie muschii, creand in tesutul muscular microtraume. Organismul detecteaza cresterea acestor solicitari care sunt exercitate asupra sa si raspunde reparand musculatura cu fibre mai puternice si mi mari. In timp, acest lucru va duce la o acumulare de masa musculara. In momentul in care sunt administrati steroizi orali acestia faciliteaza cresterea masei musculare suplimentand aceste fibre care se acumuleaza in muschi si care fac ca masa musculara sa creasca.

Antrenamente pentru masa musculara

Unele dintre cele mai bune antrenamente pentru masa musculara sunt cele cu greutati care pot fi ridicate lin si incet, fara smucituri puternice. Acestea sunt miscari complete si trebuie repetate de mai multe ori. Greutatile trebuie sa fie coborate incet, cu aceeasi viteza cu care au fost ridicate. Repetarile trebuie sa fie facute pana in momentul in care ultima nu mai poate fi dusa la capat. Pentru ca masa musculara sa se dezvolte rapid este important ca muschii sa fie lucrati pana la epuizare deoarece corpul va raspunde mai repede in momentul in care este solicitat la maxim.

Alegerea greutatilor potrivite

In cazul in care persoana care se antreneaza nu poate sa faca 8 repetari pentru un exercitiu in momentul in care foloseste greutati foarte mari, este recomandat ca greutatile sa fie schimbate. In cazul in care pot fi facute 13 repetari inainte de a obosi complet, greutatile sunt prea mici. In cazul in care sunt folosite greutati foarte mici pentru multe repetari se va mari anduranta si starea sistemului cardiovascular, insa nu si masa musculara. Greutatile mari cresc si forta musculara, dar si masa musculara. Pentru inceput se vor face 10 repetari pentru toate exercitiile.

Alegerea corecta a exercitiilor pentru masa musculara obtinuta rapid

Este important ca persoana care se antreneaza sa se focalizeze pe muschii mari din corp in cazul in care pe acestia vrea sa ii mareasca. Exercitiile care stau la baza culturismului sunt impinsul pentru piept, tractiunile, genuflexiunile, indreptarile si presa pentru picioare. Trebuie sa fie lucrate absolut toate grupele musculare ale corpului – picioare, piept, spate, umeri, brate. Fiecare grupa de muschi este foarte importanta si de aceea, persoana care se antreneaza trebuie sa nu uite niciuna.

La fiecare antrenament trebuie sa fie folosite exercitii cat mai diferite si este recomandat de asemenea ca rutina de antrenament sa fie periodic schimbata astfel incat organismul sa poata fi surprins si sa nu aiba timp sa se obisnuiasca cu un anumit tipar.

Tinand cont de sfaturile de mai sus si urmand o dieta echilibrata, musculatura visata este mult mai aproape decat s-ar fi asteptat foarte multe persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *