Fără categorie

Cum alegi si unde gasesti parchetul care ti se potriveste

Spread the love

Deja s-a racit vremea si chiar daca ne place sau nu trebuie sa ne gandim la iarna. Eu unul, recunosc, ma pricep mai mult la partea cu scrisul si mai putin la joburile ce tin de instalator sau amenajator de locuinte. Prin urmare, ca sa nu fiu surprins in plina iarna si sa n-am parte de surprize, merg pe mana recomandarilor, si recomandarile nu le iau asa, de oriunde, am prieteni cu care ma consult si care ma ajuta. Unii dintre ei sunt oameni ca si mine, cu timp liber sau nu, cu activitati conexe, cu prioritati si liste de cumparaturi zilnice.

parchet-stratificat-min-1200x300

Altii in schimb nu sunt neaparat persoane, sunt „entitati” virtuale dar care stiu sa te ajute cand ai nevoie de ajutor. De exemplu, daca vrei sa renunti la gresie care e mai rece si sa pui parchet peste o structura care pe dedesupt sa fie incalzita iti recomand urmatoarea idee de montaj parchet stratificat.

Daca te-ai saturat de frig si nu reusesti sa te intelegi cu administratorul de bloc, singura solutie care iti ramane la indemana este sa iti cumperi o centrala de apartament si sa-ti reamenajezi locuinta. Vrei sa nu mai platesti pierderile inregistrate de reteaua de apa la care esti legat? Ai nevoie de apometre, dar si acestea trebuie sa stii cum sa le montezi si de la cine. Vrei un ajutor profi? Apelezi la profesionisti asa cum am apelat si eu.

Vreti un apartament incalzit uniform? Solutia am dat-o anterior. Daca stai intr-o vila si ai o scara in incinta imobilului exista solutii pentru montaj scari interior.

slder2-min-1200x300

Sa nu uitam ca si doctorii ne spun atunci cand suntem raciti sa nu mergem cu picioarele pe spatii reci iar un parchet rece nu e tocmai un lucru bun intr-un apartament bine incalzit si ingrijit.

Si, inainte de incheiere, as vrea sa mai aduc in discutie un subiect de interes pentru voi. APA! Pentru ca stim ca 80% din masa noastra corporala este compusa din apa si pentru ca sunt sigur ca stiti ca o hidratare sanatoasa mentine corpul sanatos, este vital ca apa pe care o consumam sa fie curata.

Eu, dupa cum v-am spus la inceput, nu sunt surprins si iarna nimic nu ma surprinde pentru ca am instalatori meseriasi cu mine asa ca iarna poate sa vina si de maine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.