haine copii
Atelier de Idei

Cum alegi mobilier pentru scoli si gradinite?

Spread the love

La scoala sau la gradinita micutii au nevoie de un mediu sigur si prietenos in care sa isi desfasoare activitatile. Pentru ca au varste destul de mici copiii au nevoie de un mobilier adaptat nevoilor lor, inaltimii, in care sa se simta confortabil si in care sa poata sta fara probleme cele cateva ore petrecute la scoala ori gradinita. Cei care se ocupa de gradinite si de scoli pot comanda oricand mobilier pentru scoli si gradinite personalizat, fara colturi periculoase si ascutite si cu inaltimi variabile, in functie de statura celor mici. Mobilierul la comanda are avantajul incadrarii perfecte in spatiul dat, micutii vor putea sa il foloseasca fara probleme, va fi usor si simplu de mutat si de intretinut.

haine copii

De asemenea, mobilierul la comanda este personalizat in functie de cerintele scolii sau ale gradinitei, cromatica este variata, iar corpurile de mobilier pentru scoli si gradinite sunt suficient de rezistente la uzura si la zgarieturi, sunt variate.

De la banci si birouri sau pupitre la scaune sau mobilier pentru biblioteca, mobila pentru Sali de clasa, toate sunt facute din materiale ecologice si non-toxice, sunt vopsite si finisate cu atentie pentru a oferi o experienta cat mai placuta celor care le vor folosi.

Compacte si multifunctionale corpurile de mobilier vor putea fi reparate mai usor pentru ca au imbinari si piese care se gasesc usor, preturile variaza in functie de lemnul folosit si de complexitatea lucrarii. Fiecare piesa de mobilier se livreaza rapid, imediat ce a fost finalizat procesul de productie, se ofera si garantie si service pentru orice probleme apar in exploatare.

Cu mobila la comanda pentru scoli si gradinite micutii vor fi in siguranta si se vor bucura de cele mai placute experiente, vor invata si se vor distra. Educatorii si invatatorii, profesorii vor fi linistiti si ei stiind ca micutii pot folosi in siguranta mobilierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.