Actualitate

Cum alegem șamponul potrivit pentru volum?

Spread the love

Șampoanele din aceste zilele noastre sunt de nișă și concentrează pe un anumit păr sau tip de piele. Acest lucru este excelent pentru persoanele care nu pot utiliza același tip de șampon ca toți ceilalți. Problema este, însă, că sunt atât de multe… pe care să îl alegeți? De unde știi dacă primești șamponul potrivit pentru nevoile tale particulare? Iată câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a-ți cumpăra șamponul.

 

Cunoaște-ți tipul de păr

Cu șampoanele formulate pentru anumite tipuri de păr, acesta este cel mai bun punct de plecare înainte de a cumpăra. Dacă părul este normal, asigurați-vă că eticheta spune că este pentru părul fin. Dacă nu spune că este conceput special pentru părul fin, atunci verificați dacă există unele ingrediente care vă pot încărca părul. Dacă șamponul este comercializat sub formă de sampon pentru volum Stapiz, atunci este probabil să fie bine pentru părul subțire sau fin. Acesta îi va oferi părului o grosime și îi va adăuga o strălucire sănătoasă.

Uleiul de argan este întotdeauna un ingredient pe care să îl cauți, deoarece poate face aproape orice, când vine vorba de păr și piele.

Este ușor, astfel încât să nu-ți îngrase părul în timp ce adaugă rezistență la folicul și repară orice deteriorare a părului la nivel celular.

Alte ingrediente precum argila cu bentonită îți vor curăța porii și va absorbi toxinele și impuritățile din păr.

Când părul și scalpul tău sunt excesiv de grase, îți pot înfunda porii și sfârșesc prin a-ți oferi acnee sau alte afecțiuni ale pielii.

Vrei să scapi de grăsime, fără a-l îndepărta de uleiurile necesare care îți mențin părul sănătos și puternic? Este posibil să aveți nevoie de un șampon pentru curățare profundă, dar fiți foarte atenți.  Acestea pot duce la păr fragil, iar scalpul să se usuce și să de irite. Încercați să optati pentru agenți de limpezire naturală precum uleiul de ricin. Uleiul de ricin îți va curăța scalpul, va ucide bacteriile și va elimina celulele moarte ale pielii din porii tăi. Iți va menține în continuare părul hidratat și sănătos.

Șampoanele care conțin ulei de jojoba sunt foarte bune, deoarece acest ulei imită perfect uleiul natural al pielii tale, adică sebumul. Acesta va recalibra pH-ul scalpului dvs. și va hidrata părul. Dacă vezi ulei de ricin și jojoba în același șampon, atunci acesta ar fi ideal pentru tine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *