Actualitate

Cum ajungi acasa rapid de la aeroport cand ai venit din concediu?

Spread the love

Intoarcerea din concediu nu e o placere pentru nimeni, mai ales daca v-ati petrecut vacanta la distanta mare de tara. Dupa cateva zile in care ai vizitat tot ce ai putut si te-ai relaxat drumul spre casa poate fi foarte complicat. Daca e implicat si zborul cu avionul atunci oboseala e si mai mare. Odata ajuns pe aeroport dai de alt obstacol, lipsa taxiurilor care sa te ajute sa ajungi mai repede acasa. In loc sa stai minute bune fara sa gasesti un taxi poti sa iti aranjezi sa vina o masina sa te ia de la aeroport.

transfer-aeroport

Firmele care se ocupa de inchirieri auto Otopeni au o flota bine intretinuta, poti alege ce masini doresti, cu sau fara soferi, toate masinile sunt verificate si au toate actele la zi. De asemenea firmele care ofera servicii de inchirieri auto Otopeni ofera servicii complete, se pot inchiria masinile fara garantie si fara card de credit. O simpla rezervare facuta pe site si masina dorita e la aeroport exact atunci cand aterizati din vacanta petrecuta in strainatate. Multe firme au renuntat la garantia impovaratoare platita la inceput si au inlocuit-o cu asigurarea zilnica, care va costa nu mai mult de 12 euro pe zi.

Ca sa aveti aceste beneficii trebuie sa precizati in formularul pentru comanda masinii ca nu aveti card de credit si ca vrei masina cu asigurare zilnica. Masinile sunt bine intretinute, sunt curate si usor de condus, soferii va pot duce rapid acasa pe cele mai scurte rute. Atmosfera placuta din masini si serviciile de calitate recomanda firmele de inchirieri masini pentru oricine isi doreste un drum cat mai placut si mai relaxant pana acasa. Preturile pentru inchirieri difera in functie de masina dorita si de serviciile aditionale, se pot acorda si discounturi consistente si firmele care detin masinile se vor ocupa si de punctualitatea livrarii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *