Huawei Matebook d 16
IT&C

Cu ce vine nou laptopul Huawei Matebook d 16?

Spread the love

Compania Huawei s-a facut cunoscuta din anul 1987, iar din acea clipa a concurat cu marii jucatori de pe piata tehnologica. Produsele lor sunt unele dintre cele mai dorite in intreaga lume, an de an brandul iesind pe piata cu noi produse in materie de solutii mobile si telecomunicatie, precum telefoanele smart, laptopuri, ceasuri inteligente si multe altele. Anul acesta, compania Huawei a reusit sa isi impresioneze fanii inca o data, cu noul Huawei laptop matebook D 16 ticsit de tehnologii inovatoare si caracteristici performante ce confirma o utilizare extrem de confortabila.

Conform Huawei, noul laptop reprezinta si un nou concept de produs care se diferentiaza de celelalte articole, in primul rand prin introducerea tastei numerice, prima de acest fel pe un laptop oferit de Huawei.

Tastatura numerica este utila in special pentru persoanele care lucreaza in domenile ce necesita procesarea datelor so introducerea de cifre – contabilitate, audit, programare, statistica, management de proiect, companii care lucreaza cu baze de date mari in Excel si altele. Ecranul generos de 16 inch, acum intr-un corp mai subtire si mai usor, il fac pe acesta cea mai buna solutie portabila pentru orice persoana.

De ce se face valva in jurul lui Huawei Matebook D 16?

Pe scurt: pentru designul sau ultra subtire, cu toate ca are ecran mare de 16 inch. Pentru ca vine cu tastatura numerica si o serie de caracteristici foarte performante. Mai exact, are un procesor puternic de la Intel, core i7 din a 12-a generatie, fiind ideal pentru job sau facultate. Vine preinstalat cu instalat Windows 11 Home, care este un plus pentru cei care vor sa il utilizeze rapid, imediat ce il primesc. Capacitatea sa de stocare poate fi de 512 GB SSD, iar ca memorie are 16 GB instalati. Astfel, viteza de accesare a programelor in mod simultan nu va constitui o problema pentru el.

Touchpad-ul este unul nou, acesta putand accepta gesturi de atingeri multiple, fiind util atunci cand spatiul sau situatia nu permite lucrul cu un mouse extern.

Displayul are o rezolutie de 1920 x 1200 px, iar placa video integrata poate reda si cele mai fine detalii ale proiectelor, prezentarilor, imaginilor, filmelor sau jocurilor preferate. De acum, oricine poate lucra oricand si oriunde cu ajutorul laptopului Huawei Matebook D 16.

Un laptop perfect atat pentru munca, cat si pentru distractie

Avand in vedere lansarea recenta de la Huawei, acest laptop este prima recomandare care este oferita atunci cand vechiul notebook trebuie schimbat. Are functii multiple care pot avantaja orice persoana, indiferent de locul de munca, la scoala sau chiar si in timpul liber.

Cu ajutorul tastaturii iluminate, laptopul poate fi utilizat cu succes chiar si in conditii de iluminare scazuta, iar cu ajutorul noii tastaturi numerice, laptopul poate raspunde cerintelor celor care lucreaza frecvent cu cifre

In ultimii ani, datorita pietei in continua schimbare, marii producatori au incercat in departamentele lor de cercetare si dezvoltare sa realizeze cele mai performante produse pentru clientii lor si sa obtina primul loc in aceasta industrie tehnologica uriasa. Brandul Huawei este bine cunoscut datorita ceasurilor smart, laptopurilor, smartphone-urilor si multor alte gadgeturi cu ajutorul carora isi impresioneaza clienti in fiecare an, iar nou Matebook marcheaza cu siguranta un pas inainte spre inovatie si confort in utilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.