Fără categorie

CTP…Un retardat…Pe sistemul, cu samuraii vorbesti ca si cu samuraii, cu epigonii te porti ca si cu epigonii…

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

CTP…Un retardat…Da, o spun tare, raspicat, apasat…El electronistu lu peste  ajuns gazetar printr-un joc al sortii, se crede acum si mare smecher si critic de film. Da, il stimez ca sportiv, comentariile sale pertinente la meciurile de tenis de camp chiar aveau valoare  si savoare…trebuia sa se limiteze la asta…Nu s-a lasat. S-a incapatanat sa se creada ziarist, a falimentat adevarul, a facut fituica gandul pe care a dus-o la sapa de lemn si s-a dat pe online unde si aici unicii il cam sar ca puricii…

Am avut sansa sau nesansa sa colaborez cu Gandul prin facultate si il stiu…Sec, imbracat zgarcit, el, cavalerul dreptatii isi folosea reporterii de investigatii pe post de agenti de marketing gen ,,Domnu, daca vrei sa nu scriem asta, baga si tu, marca banu aici, de-o pagina, doua…,, m-am saturat de epigonii astia…Daca ar fi criticat Mungiu filmele lui Nicolaescu intelegeam, dar sa spuna un fost comunist ca dupa un film de-al lui Nicolaescu ,,ti-ai da cu spirt in ochi,, oare eu cate kile de lamaie trebuie sa mananc ca sa scap de greata dupa ce am citit editorialul infect semnat CTP…E doar o intrebare pentru clasa a-IV-a….Domnu CTP, treceti la tenis si opriti-va acolo…La filme sunteti retardat…Parerea mea…

P.S.: Omul asta pe care l-ati numit cum l-ati numit sa stiti ca manca ultimul la filmari, dupa ce vedea pe toata lumea multumita si punea atat actorii mari cat si actorii mici sau figurantii la aceeasi masa…De multe ori uita de el pentru echipa sa…Asa ca mars cu editorialul tau de aici!

UPDATE: Daca tot am comentat asta pe un cont de facebook, merita postata si aici!

Explicatie…E misto sa fii dur cu un mort cand toata lumea vorbeste de bine…Mai vin niste unici pe site la gandul…E o strategie buna…Cand toate televiziunile vorbesc despre amintirea lui Sergiu, tu ca un guru ce esti, ce rost avea sa scrii un editorial comun, banal, elogios…Mai bine dai cu rahat intr-un simbol national si capeti atentie…Pe bune acum…Cati 10.000 de unici au intrat sa-ti citeasca editorialul? Hai, spune…nu fii chitra

0 gânduri despre „CTP…Un retardat…Pe sistemul, cu samuraii vorbesti ca si cu samuraii, cu epigonii te porti ca si cu epigonii…”

  1. „nu fii chitra” ma zgarie rau pe ochi. Inteleg, cadreaza oarecum cu restul articolului, presarat cu semne de punctuatie aruncate fara logica, dar e un final prea brutal cu biata si abuzata limba romana.
    In rest mi-as dori sa inteleg de ce e Mungiu un asa mare regizor (stiu, are premii la Cannes, deci trebuie sa fie adevarat), de ce de ce trebuie sa fi fost sau nu comunist pentru a vedea lipsa de valoare dintr-un film si mai ales cati „unici” (am observat deloc subtila obsesie de blogaras suparat) spera autorul ca va obtine atacadn si el o figura cunoscuta.
    Ar mai fi de comentat, dar e deja prea multa atentie. Pe viitor mai multa atentie la forma comunicarii, poate asa va lua ochii mai multor oameni si ii va face sa nu observe lipsa de … fond. S-ar putea sa si mearga, oamenii sunt superficiali.

  2. Ce MARE BINE i-ati facut, stimate d-le Bogdan, acestui SMINTIT !! Stiti, este o vorba, si il poftesc pe acest ctp ( caci nici macar cu majuscule nu merita sa-i scriu numele ) sa ia aminte la modul SERIOS !! PROSTUL, si din groapa, ii priveste de sus pe ceilalti din jur. Si inca una : Raul ( pe care si-l varsa acest individ in mod sistematic si cu LASITATE ) se ingrasa ca porcul, INSA va fi TAIAT cand ii va veni sorocul. Sa-i ea D-ZEU ce o crede de cuviinta : fie INSANATOSIREA mintii si sufletului, fie OSANDA Divina de care nu se va putea feri, oricat de ,,grozav” se crede el acum sau dupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *