Fără categorie

CSLD 2011 kids – Premiera pentru street-dance in 2011!

Spread the love

In premiera,  OneBeat Dance Studio (Bucuresti) si Diamonds (Constanta), impreuna cu website-ul de rechizite scolare www.schoolfriendly.ro, adauga in programul celui mai mare concurs national de street dance – Cupa Liceelor la Street Dance, categoria de KIDS dedicata trupelor de copii cu varsta pana in 14 ani.

Pentru a se inscrie in competitie, micii dansatori  trebuie sa se inscrie, prin intermediul coordonatorului trupei, pe website-ul oficial al evenimentului  la http://cupaliceelor.streetdance.ro/inscrieri/kids-sub-14-ani.html si sa realizeze un show tematic propriu pe care sa-l prezinte apoi pe scena Cupei Liceelor la Street Dance 2011.

Concursul va avea loc in Bucuresti (pentru trupele din Bucuresti) pe 26 februarie in Club Princess incepand cu ora 13.00. In Constanta, CLSD Kids se va desfasura tot pe 26 februarie, cu incepere de la ora 17:00, la Casa de Cultura a Studentilor.

Pentru trupele din „Alte Judete” calificarile vor avea loc pe 12 martie in Club Princess, incepand cu ora 13.00, iar in aceeiasi zi trupele din Bucuresti, Constanta si cele calificate din alte judete se vor duela in Marea Finala Nationala KIDS.

Talentul si pasiunea pentru dans nu au varsta! Ne-am propus  sa introducem aceasta categorie in programul Cupei Liceelor la Street-Dance pentru ca dorim sa aducem in prim-plan si sa rasplatim deopotriva eforturile si celor mai mici dintre dansatori. Avem convingerea ca atat in Bucuresti, cat si La Constanta, sunt multe trupe de copii care vor raspunde provocarii lansate si vor urca pe scena competitiei„, a declarat Ana-Maria Lungu – manager OneBeat Dance Studio.

Sponsor al sectiunii: School Friendly (www.schoolfriendly.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.