Fără categorie

Cruciatii Domnului si B.A.D. Company invingatori la prima batalie galactica la Cupa Liceelor LaserTag! VIDEO

Spread the love

Pe 8 Aprilie a avut loc prima confruntare din cadrul Cupei Liceelor la Laser Tag organizată de Teen Press şi găzduită de LaserMaxx Romania. Echipele B.A.D.(din Matei Basarab), Mamelucii(din Sf. Sava), Burghezii(din Matei Basarab) şi Cruciaţii Domnului(din Sf. Sava) au alcătuit grupa I a acestei competiţii.

Competiţia nu a fost una dintre cele mai uşoare, iar participanţii au recunoscut că de acum încolo, adevarăta confruntare dintre licee se dă în arenă. Concurenţa dintre echipe, respectiv concurenţa dintre licee a fost rezolvată în arena, printre obstacole dificile şi oponenţi la tot pasul. Cei mai buni au ieşit învingători.

În urma a 6 partide în care fiecare dintre cele 4 echipe s-a întalnit în arena cu celelalte echipe, scorul a fost decis. Echipa “Cruciaţii Domnului” din Sf. Sava a acumulat 3 victorii, pe când Echipa B.A.D. din Matei Basarab a acumulat două victorii. Ambele echipe au promovat mai departe în finala Cupei Liceelor la Laser Tag.

Necalificată a ramas echipa “Mamelucii” din Sf. Sava, cu o singură victorie, iar cea din urma s-a dovedit a fi echipa “Burghezii” din Matei Basarab, ce deşi a fost cea mai gălăgioasa echipă, nu a reuşit să obţină nicio victorie.

În timpul partidelor, echipele ce-şi aşteptau rândul s-au relaxat jucându-se pe consola Wii, jucând Darts, sau Air Hockey. Astfel, distracţia, obiectivul principal al tuturor echipelor, a fost prezentă pe tot parcursul serii.

Parteneri : I.S.M.B ; yuppy.ro ; 9am.ro; Presa in blugi; Evenimente Bucuresti; sofresh.ro; metropotam.ro ; feeder.ro; C.N.M.V. ;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.