Fără categorie

Cristian Topescu si Dan Voiculescu Dezbat Romania!

Spread the love

Tu crezi că mass-media nu poate fi independentă?!! Te aşteptăm şi pe tine să dezbaţi alături de cele două echipe, Band a Part (formată din studenți ai Facultății de Ştiinţe Politice, de la Şcoala Națională de Ştiinţe Politice şi Administrative) şi Brainstormers (din care fac parte studenți ai Facultății de Comunicare şi Relaţii Publice, de la Şcoala Națională de Ştiinţe Politice şi Administrative), în cadrul celei de-a treia runde a concursului Dezbate România!

Dacă până acum erai în postura de spectator, la această rundă, vom lansa o dezbatere liberă în care şi tu poţi să-ţi susţii punctul de vedere. Pornind de la dezbaterea oferită de cele două echipe, te provocăm şi tine să ne spui dacă mass-media este independentă sau nu.

Dezbate şi tu, iar noi te premiem!!

Te aşteptăm joi, 14 aprilie 2011, începând cu orele 13:00, în Sala Stoicescu a Facultăţii de Drept din Universitatea București (str. Bd. M. Kogălniceanu 36-46, Sector 5) să ne spui punctul tău de vedere.

De aceasta dată, din juriu vor face parte: Dan Voiculescu-fondatorul FDVDR, Cristian Ţopescu- jurnalist, Alessandra Stoicescu- realizator tv, Trisi Cristea – director FDVDR, Florin Chilian-cantautor și Daniel O. Bejan– scriitor. Moderatorul dezbaterii este realizatorul tv, Lucian Mandruţă.

Mai multe informaţii despre proiect și seria de dezbateri pe www.fundatiadanvoiculescu.ro

Dezbate Romania este un proiect al Societății Civile pentru Reformă Morală și al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Parteneri educaționali: Senatul Studențesc ASE, Asociația Studenților din Universitatea București, Uniunea Studenților din România, Asociația Studenților în Științe Politice din Universitatea București, Asociaţia Studenților la Istorie „Dacia”, FISCHER International

Parteneri media: Stud-life, Presa în Blugi, BizChannel, StartUB, Online Student

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *