Fără categorie

Crezi ca ROMANUL S-A NASCUT POET!? Dezbate cu noi si castiga 1000 de euro!

Spread the love

Te asteptam si pe tine, la prima dezbatere din cea de-a doua editie a concursului pentru tineri “DEZBATE ROMANIA” pentru a vedea ce raspund colegii tai la intrebarea:

Ce reprezinta sintagma „Romanul s-a nascut poet” !?

– este un mit care spune ca poporul roman este inteligent, ospitalier, cu o creativitate nemarginita….!!!???
– este o aura stralucitoare deasupra romanilor, un dar divin….!!!???
– este capacitatea noastra de a face din manele o creatie artistica…!!!???
– este vorba despre intuitia si simtirea poporului roman inaintea ratiunii….!!!???
– este o perceptie profund traditionalista, inradacinata in spiritul Pasoptist….!!!???

Sustine-ti echipa favorita pe 31 martie, incepand cu orele 13:00, in sala Senatului din incinta Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (str. Bd. M. Kogălniceanu 36-46 Sector 5), iar noi te premiem!

In competitia pentru 1000 de euro, echipa „Tocilarii”– Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea Bucuresti si echipa “Vox Populi” – Facultatea de Ştiinţe Juridice, Universitatea Dimitrie  Cantemir vor aduce argumente pro si contra pe tema Romanul s-a nascut poet.

Din juriu vor face parte personalitati si formatori de opinie care vor oferi celor prezenti recomandari despre sustinerea unei argumentari, despre discurs, dar si feedback la finalul dezbaterii. Dintre personalitati spicuim: Daniel O. Bejan – scriitor, Alessandra Stoicescu- realizator tv, Trisi Cristea – director FDVDR, Florin Chilian-cantautor.

Moderatorul dezbaterii este realizatorul tv, Lucian Mandruta.

Dezbate Romania este un proiect al Societatii Civile pentru Reforma Morala si al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei.

Parteneri educationali: Senatul Studentesc ASE, Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, Uniunea Studentilor din Romania, Asociatia Studentilor in Stiinte Politice din Universitatea Bucuresti,, Asociatia studentilor la Istorie „Dacia”, FISCHER International

1 gând despre „Crezi ca ROMANUL S-A NASCUT POET!? Dezbate cu noi si castiga 1000 de euro!”

  1. si prin care pot interactiona eficient si productiv cu alti studenti cu preocupari comune…….Profitand de relatiile foarte bune in care Asociatia se afla cu conducerea Facultatii de ..Matematica si Informatica si de spiritul de initiativa atat al membrilor fondatori ai acesteia .. de proiecte intalniri dezbateri traininguri etc…….Ca scopuri concrete mentionam solutionarea oricarei probleme iminente in procesul de..cazare la camin sau acomodare a studentilor in Bucuresti informarea corecta si prompta..a persoanelor posibil interesate de proiecte si activitati ale AS-MI si creerea si mentinerea unui mediu..propice dezvoltarii studentilor in Facultatea de Matematica si Informatica…….Inarmati cu dorinta de munca determinare seriozitate si eficienta misiunea AS-MI este..de a oferi studentilor o pregatire complementara sansa de a se dezvolta in alte domenii ..cat si de a lua contact cu profesionisti si experti din domeniile studiate in facultate…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.