Divertisment, Tineri

CREED II, mai intens, mai puternic, mai victorios

Spread the love

Cu o distribuţie de invidiat, continuarea filmului de succes „Creed”, parte din celebra saga „Rocky”, îi readuce împreună pe Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Dolph Lundgren şi Wood Harris. De data aceasta, sub tutela lui Rocky Balboa, proaspăt încoronatul campion la categoria semigrea Adonis Creed îl înfruntă pe Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago.

După succesul fulminant al filmului „Creed”, lansat în 2015, care a strâns peste 170 de milioane de dolari din încasări de box office în lumea întreagă, producătorii au decis că e momentul pentru noi aventuri pe ringul de box și i-au atras în joc pe unii dintre cei mai buni actori ai momentului.

➡ CREED II – Despre emotiile din spatele unui meci de box

Produs de Metro Goldwyn Mayer Pictures (MGM) şi Warner Bros. Pictures, „Creed II” este un film despre drama de a nu putea scăpa de propriul trecut şi despre nevoia de a găsi un echilibru între viaţa din ring şi cea personală, mai ales când ambele sunt pline de provocări. Ryan Coogler, care a regizat primul film „Creed”, se regăseşte în echipa de producţie ca producător executiv, de data aceasta regia aparţinându-i lui Steven Caple Jr.

În noua producţie din saga Rocky îi veţi regăsi și pe Tessa Thompson, ca Bianca, Phylicia Rashad, ca Mary Anne, Wood Harris în rolul lui Tony „Little Duke” Burton și Andre Ward ca Danny „Stuntman” Wheeler. Singura mare apariţie nouă din distribuţie este Florian „Big Nasty” Munteanu, în rolul lui Viktor Drago, al cărui tată, Ivan Drago, este interpretat de Dolph Lundgren.

Scenariul este semnat de Sylvester Stallone și Juel Taylor, personajele făcând parte din franciza „Rocky„. Producători sunt Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Kevin King-Templeton și Stallone însuși.

Pentru rolul din „Creed II”, Michael B. Jordan (Adonis Creed) s-a antrenat cu renumitul antrenor de box Patrice „Boogie” Harris. Jordan a luat legătura cu Harris pe Instagram, acesta din urmă necrezând că îl caută Jordan însuşi.

Primul film din seria „Rocky” pe care l-a urmărit Florian Munteanu (Viktor Drago) când era copil a fost „Rocky IV” în care a apărut pentru prima dată Dolph Lundgren – tatăl lui Drago în noua producţie – drept boxerul rus de temut Ivan Drago.

Munteanu a căutat să obţină rolul lui Viktor trimiţând echipei de producţie trei casete făcute de el, care i-au atras atenţia lui Sylvester Stallone, care îl ştia pe boxer de pe YouTube. Masivul boxer care cântărea 113 kilograme a fost nevoit să slăbească 9 kilograme pentru acest rol, pentru a se potrivi mai bine cu Jordan, care, în acest răstimp, încerca să câştige masă musculară.

Jordan şi Munteanu, promotorul SuperKombat, s-au antrenat intens pentru meciurile din film, uneori nopţi întregi. Una dintre cele mai emoţionante scene de la filmări s-a petrecut chiar în mijlocul unui astfel de antrenament: extenuaţi, după trei săptămâni de boxat, cei doi s-au îmbrăţişat pe ring în aplauzele întregii echipe de producţie.

Amuzant este că porecla dată de Munteanu lui Jordan a fost „Croşeu de stânga / Left Hook”, care i-a venit în timp de filmau o scenă de box în care Munteanu a uitat să îşi controleze muşchii şi i-a aplicat lui Jordan un croşeu real de stânga. Coregrafia minuţioasă de box a filmului este opera coordonatorului de cascadorii Danny Hernandez, împreună cu Sylvester Stallone şi regizorul Steven Caple Jr.

➡ Sinopsis

Viața e din ce în ce mai plină de provocări pentru Adonis Creed, care încearcă să se împartă între viața de familie și antrenamente, mai ales că urmează un meci foarte important, în care se va confrunta cu unul dintre „inamicii” familiei. Sub tutela lui Rocky Balboa, proaspăt încoronatul campion la categoria semigrea, Creed, îl înfruntă acum Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago, doar ca să descopere că nimic pe lume nu e mai important decât familia.

„Creed II” este, de fapt, un film despre lucrurile care contează în viață și despre ce înseamnă să fii cu adevărat un campion și cum nu poți niciodată să fugi de propriul trecut, oricât ai încerca.

Filmul „Creed II” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera în data de 23 noiembrie.

➡ Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani.

În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity, Studio Canal şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *