Fără categorie

Credite potrivite pentru visuri implinite

Spread the love

vis-de-toamnaCe trebuie sa se intample pentru ca dezamagirea unei dorinte care a ramas in stadiul de plasmuire mentala sa nu se transforme intr-un neajuns greu de depasit? De-a lungul vietii strangem un bagaj imens de visuri pe care nu le-am dus la bun sfarsit si care la un moment dat ne coplesesc. Neajunsurile emotionale se pot rezolva intotdeauna, datorita oamenilor dragi care ne sunt mereu alaturi. Insa cum ramane cu toate lucrurile care ne pot face viata mai usoara, ne pot face mai frumosi, ne pot aduce confort sau ne pot usura parcursul dificil al vietii?

Toate acestea din urma depind de cele mai multe ori de banii pe care ii avem la dispozitie. Suntem obisnuiti sa muncim foarte mult pentru tot ceea ce ne dorim si, cu toate acestea, de cele mai multe ori nu ajungem in punctul in care toate perspectivele noastre de evolutie se materializeaza.

Din fericire, problemele de buget au astazi o rezolvare foarte la indemana: imprumuturile bancare. Multi dintre noi inca evita sa isi asume riscuri, insa pentru dorinte indraznete si visuri care ne tin departe de odihna zilelor, trebuie sa facem concesii. Trebuie sa gandim dincolo de limitarile noastre si sa incercam sa gasim solutii. Acesta este primul pas catre reusita realizarilor la care doar aspiram.

Sa incepem cu inceputul. Avem nevoie de haine mai frumoase si mai bune, poate de o masina care sa ne aduca mai mult confort, ne-ar prinde bine si o excursie care sa ne indeparteze putin de la rutina zilelor, nemaivorbind de o casa pe care sa o transformam in locuinta perfecta pentru noi. Sigur ca portofelul plange cand aude de toate nevoile noastre, insa solutiile sunt foarte la indemana.

Bancile au dezvoltat o serie intreaga de produse de creditare. Asta inseamna ca nu trebuie sa dispui de toti banii de care ai nevoie, pentru a obtine toate lucrurile pe care ti le doresti. Fiecare dintre noi stie, in fond, ca e mai simplu atunci cand ai un card de credit la indemana. O banca potrivita iti va intelege perfect situatia financiara si va gasi intotdeauna o solutie personalizata care sa o imbunatateasca.

Cu cardul de credit ING Credit Card iti extinzi si bugetul si aria de cumparaturi pentru ca poti plati orice cumparatura de minim 100 lei, de oriunde in lume (cu exceptia: Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord si Cuba) in 12 rate fara dobanda. Limita creditului este de 35.000 de lei, nu mai mult de 3 salarii lunare nete, iar perioada de creditare este de 5 ani. Acum poti sa-ti cumperi hainele sau vacanta la care visai.

Daca te simti deja coplesit de creditele pe care le ai la mai multe banci si esti pierdut printre plati multiple, calcule pentru dobanzi care variaza, restrangeri de buget sau logo (1)extinderi de cheltuieli, refinantarea este o solutie la indemana.

Refinantarea presupune sa obtii un nou credit din care sa iti achiti creditul sau creditele pe care le ai deja. Primul lucru pe care trebuie sa il faci daca doresti sa iti refinantezi creditul este sa consulti ofertele actuale de pe piata pentru a putea alege cea mai buna solutie de refinantare pentru creditul tau. Refinantarea te ajuta sa faci economii, pentru ca ai un singur credit a carui rata lunara este mai mica decat suma ratelor pe care le plateai pentru creditele anterioare.

De asemenea poti avea o rata lunara mai mica, pentru ca poti beneficia de o dobanda mai avantajoasa decat cea pe care o ai in prezent la alta banca. In cazul creditelor de consum fara garantie imobiliara, poti extinde perioada de creditare pana la 10 ani, daca creditele respective au fost acordate inainte de 31 octombrie 2011 si nu soliciti o suma de bani suplimentara. Astfel, din nou rata lunara poate fi mai mica.

Iata cum solutiile pentru nevoile tale financiare sunt intotdeauna la indemana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.