Fără categorie

CREATIVO – O competitie creativa pentru oameni creativi in zona de design vestimentar

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Vino la #Creativo în week-end-ul 15-17 Aprilie (zilnic între orele 10:00-19.00) să descoperi cât de ușor este să realizezi lucruri.

hj

#Creativo este un eveniment pentru oameni creativi. Cum ar fi dacă, în acest an, te reinventezi? La #Creativo vei descoperi idei minunate care îți permit să îți dezvolți un hobby interesant și, de ce nu, să îl transformi in job. #Creativo are loc la The Ark, strada Uranus nr.150, lângă Piața de Flori.

Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

➡ Ce inseamna #CREATIVO ?

Ești o persoană pasionată de cusut, brodat, quilting, patchwork sau pur și simplu ești pasionată de modă și vrei să creezi piese de vestimentație unicat? Cauți un hobby senzațional? La #Creativo vei afla toate secretele unui hobby perfect, și de ce nu, cheia unei afaceri de succes.

Te-ai gândit să începi o afacere în fashion, decorațiuni interioare sau îți dorești să creezi lucrușoare drăguțe pentru copii, dar crezi că este foarte complicat? La #Creativo vei descoperi că totul este foarte simplu, vei putea afla pas cu pas ce trebuie să faci ca să îți transformi talentul și  creativitatea într-o afacere profitabilă. În plus, la #Creativo poți întîlni persoane ca tine, pasionate de frumos, fashion sau handmade.

➡ Ce vei vedea la #Creativo?

 • Oameni pasionați ca și tine care îți vor împărtăși din experiența lor
 • Cele mai noi modele de mașini de cusut și brodat și consiliere în domeniu
 • Oferte interesante de cursuri de croitorie, design vestimentar și stilism
 • Tipare de croitorie și alte accesorii necesare în domeniu
 • Demonstrații și probe live pe mașini de cusut și brodat
 • Vei afla ce fonduri sunt disponibile pentru dezvoltarea unei afaceri

Ai auzit de Patchwork si Quilting?  – la #Creativo vei putea să vezi cum poți realiza lucruri minunate împreuna cu Adina Popescu . Vei vedea cum prin îmbinarea unor bucăți de materiale textile aparent banale vei obține diverse lucrușoare unicat care te reprezintă.

Evenimentul este organizat de cusutsibrodat.ro și tiparedecroitorie.ro și susținut cu drag de Breslo.ro,  Atelierele ILBAH, Fabrix și Prym – gazde care vă vor prezenta cele mai performante mașini de cusut, materiale colorate și minunate, tipare de croitorie, informații utile despre cursuri de croitorie, demonstrații de patchwork și alte surprize.

INTRAREA ESTE GRATUITĂ!  #Creativo este prima adunare a comunității oamenilor pasionați de cusut și brodat, cel mai creativ și complet hobby, unde veți putea împărtăși idei, proiecte și cunoștințe.

➡ Despre cusutsibrodat.ro

BRO ROM București a furnizat  utilaje de cusut și brodat, croit și finisat pentru mai mult de 5000 de ateliere și fabrici de confecții din România. Reprezentăm producătorul BROTHER și BERNINA cei mai importanți jucători pe piața mondială a mașinilor de cusut și brodat, casnice, industriale cât și profesionale.

➡ Despre tiparedecroitorie.ro

Primul și cel mai complet magazin online din România specializat  în distribuția de tipare de croitorie! Distribuim cele mai cunoscute mărci de tipare de croitorie:  Burda, Simplicity, Vogue, dar și cea mai completă gamă de accesorii necesare în domeniu.

➡ Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 130 000 de membri iubitori de creativitate românească, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. In 7 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creații originale și materiale art&hobby, câștigându-și locul ca Mecca al handmade-ului românesc.

➡ Despre ateliereleibah.ro

Atelierele ILBAH aduc un concept modern  de cursuri de calificare și formare profesională  pe piața furnizorilor de servicii din România. Cursurile oferite de Atelierele ILBAH sunt autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației (prin ANC). Cursanții Atelierele ILBAH primesc instruirea celor mai buni traineri, devenind astfel profesioniști în domeniul ales.  Dacă îți dorești un nou start în carieră, vrei să îți exprimi creativitatea la cel mai înalt nivel și  visezi  ca pasiunile tale să nu rămână la stadiul de hobby, ești așteptat la Atelierele ILBAH.

➡ TOMBOLA pentru curajosi

Tombola #Creativo e pregatita pentru curajosi. Ce poti castiga?

 • O super masina de cusut BROTHER INNOV-IS 15
 • Un curs autorizat de Stilism – Consiliere Vestimentara
 • Un manechin de croitorie, util pentru a creea hainute perfecte
 • Un pachet de materiale textile vesele si colorate
 • Un pachet de tipare de croitorie ca sa creezi lucruri unicat

Cum poti participa? Vino la #Creativo si completeaza formularul de inscriere.  Inscrierile la tombola se pot face pe toata durata evenimentului . Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe 21 aprilie.

Premiile sunt oferite de CusutsiBrodat, Atelierele ILBAH, TiparedeCroitorie si Fabrix.

 

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.