Atelier de Idei

Creative Ideas recomanda Paralela 45 pentru turismul corporate

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

Agenția de turism Paralela 45 oferă soluții complete oricărei companii interesate de corporate travel. Pe scurt, în cadrul agenției există o echipă specializată care oferă servicii personalizate pentru  clienții corporate în funcție de nevoile fiecărui client. Echipa este alcătuită din consultanți de turism, cu o experiență relevantă în domeniu, ce au expertiză pe trasee turistice nu numai din Europa cât și din Africa sau Asia.

11908445_10206148781771506_4333047174344555429_n

Pe lângă serviciile stardard pentru corporate travel, agenția de turism Paralela 45 oferă soluții și pentru organizarea evenimentelor corporate, teambuilding-uri, delegații, conferințe business, programe incentive pentru bonusarea angajaților cu performanțe în domeniile în care ei activează. Specialiștii agenției se vor ocupa în detaliu de organizarea oricărui tip de eveniment ce ține de corporate travel, de la rezervări hoteliere, bilete de avion, rent a car, servicii de transfer, asigurări de călătorie, până la implementarea scenariului perfect pentru eveniment.

„Echipa specializată în corporate travel a agenției de turism Paralela 45 este formată din consultanți de turism puternic motivați, dornici și apți să ofere sprijin în organizarea oricărui eveniment corporate. Găsim cele mai bune soluții, potrivite bugetelor și politicilor de călătorie în scop de afaceri, atât în țara, cât și în străinătate.” a declarat Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Departamentul corporate travel al agenției de turism Paralela 45 își desfășoară activitate de peste 20 de ani în cadrul companiei, iar acest lucru a contribuit la acumularea unei vaste experiențe în acest domeniu. Pentru mai multe detalii despre serviciile pentru corporate travel oferite de Paralela 45, accesați site-ul www.paralela45.biz .

Despre Paralela 45 

Paralela 45  activează de peste 25 de ani pe piața vacanțelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din România, ce deține o rețea națională formată din 35 de agenții și aproape 200 de angajați. Alături de turismul individual și intern, chartere și bilete de avion, Paralela 45 se concentrează acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regăsindu-se în exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votată timp de șapte ani la rând drept “Cea mai de încredere agenție de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest și a câștigat în 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparație pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro .

[yasr_visitor_votes size=”large”]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.