Tineri

[CP] Eveniment de carieră, Heading for the Future-AIESEC

Spread the love

Heading for the Future – evenimentul de carieră creat de tineri pentru TINEri

Dacă ai între 18 și 30 de ani și încă nu te-ai hotărât ce carieră vrei să urmezi sau îți dorești să îți deschizi orizonturile spre noi domenii, AIESEC în București te invită la un eveniment inedit, de simulare a experienței de muncă. “Heading for the Future” este un eveniment de carieră gratuit, o experiență fresh și captivantă care te va ghida către viitorul tău profesional.

 

Ce te așteaptă la “Heading for the Future”? 

“Heading for the Future” este o experiență captivantă ce îți deschide orizonturile în lumea carierei, oferind oportunitatea de a participa la workshop-uri din domenii variate precum resurse umane, vânzări, dezvoltarea afacerii, IT, marketing, digital marketing, management și finanțe. Indiferent dacă ești în căutarea unei specializări sau vrei să-ți dezvolți skill-urile, acest eveniment îți pune la dispoziție resursele necesare pentru a face primii pași către succesul profesional.

 

Cu cine vei discuta la eveniment?

Printre invitații evenimentului se numără Dragoș Smeu, cu peste 14 ani experiență în digital marketing și fondator al agenției Mavericks, se alătură evenimentului nostru în calitate de speaker. Mavericks, agenția fondată de Dragoș în 2016, se remarcă în special prin gestionarea performantă a campaniilor de promovare pentru clienții din diverse domenii de activitate, inclusiv e-commerce, B2B și start-up-uri. Printre clienții pe care îi deservește se numără nume importante precum Cărturești, Mobexpert, L’Oreal, Ceresit și Farmacia Tei.

Iar, dacă ești curios să afli cu ce companii vei avea ocazia să te întâlnești, ne face plăcere să anunțăm unul dintre partenerii cu care vom colabora la această ediție: Michelin. Cu misiunea de “a oferi tuturor un mod mai bun de a avansa”, Michelin, nu este doar lider în domeniul anvelopelor, dar și în cel al angajărilor pe piață. Aceștia dispun de o gamă variată de job-uri în diferite domenii și nenumărați experți care își vor împărtăși experiențele la workshop-urile pregătite în cadrul evenimentului. Prin urmare, ești pregătit să îi dai un boost carierei tale și să afli cum poți să devii un top talent în domeniul tău?

 

Când și unde ? 

Evenimentul va avea loc în București între 15-28 aprilie și 13-28 mai, iar locația exactă urmează să fie anunțată pe paginile evenimentului de Facebook și LinkedIn. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, înscrie-te accesând link-ul următor: https://bit.ly/InscriereHeadingForTheFuture și urmărește detaliile despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/HeadingForTheFuture

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *