Fără categorie

Counter Strike pe viu cu Airsoft6! Foto SI video!

Spread the love

Cum ar fi sa joci un rol pe bune de terorist sau counter- terorist? Cum ar fi ca jocul counter-strike sa fie real si pe bune? Cu baze gen dust sau militia? In jocul propus de mine nu o sa fii controlat de altcineva, te vei controla TU, tu cu mintea ta umana…!? Mai mult, personajul, sau personajele cu care te vei lupta vor fi configurate pe alter-ego-ul tau…Practic te vei lupta cu tine, cu inteligenta ta personala transformata intr-una artificiala sincronizata de catre o consola ultimul racnet adaptata cu tot felul de device-uri… O consola construita si configurata intr-un cuvant simplu dar extrem de complex – AIRSOFT!.

O combinatie la toate cele descrise mai sus, un joc 7D ADIK din viata si real 100% bazat pe sinapse neuronale, harti care se configureaza intuitiv, personaje anti-TU, un joc pe care TU nu-l vei juca si care TE VA JUCA el pe TINE… O astfel de experienta plina de adrenalina o poti gasi doar intr-un magazin  de airsoft care mizeaza totul pe al-SaSELEA-simt…nu intamplator este Airsoft6!

Ca si idee pentru cititorii neofiti, airsoft6 este cel mai cool magazin de airsoft din Romania… El se afla in Constanta asa ca daca ajungeti la mare si vreti sa jucati Counter-Strike pe bune apelati la cel mai cool magazin de airsoft din Constanta, airsoft6! Aici veti gasi replici de airsoft, pistoale de airsoft, bile pentru airsoft, service pentru replicile de airsoft, intr-un cuvant sute de arme de airsoft!

Dar sa revenim ca mai are putin eroul nostru si personajele lui intracerebrale pana isi vor intra in rol…Cum ar fi sa te joci cu tine, cu inteligenta ta splituita in mii de caractere? E ca atunci cand jucam sah pe primul meu calculator, un pentium III pe care am jucat primul joc cu masini Carmageddon 🙂 …Cine stie,stie…

Sa pornim in aventura propusa de mine 🙂 Cateva din jocurile care au facut senzatie in copilaria mea mai recenta:) Am sa ma joc alaturi de voi cele mai interesante harti din Counter-Strike precum ice, de dust, militia, italy si pentru ca vorbim de un produs revolutionar conceput si patentat voi schimba si UPS-ul acestui brand (Unique selling proposition) in – Airsoft, born to feel you alive on a battlefield!

Daca vreti aceasta activitate este este transpunerea in realitate a jocurilor de genul „Counter-Strike”, „Delta Force”, Medal of Honnor, Call of duty Modern Warfare, chiar  „Battlefield” . Se utilizeaza echipamente ce sunt menite sa replice echipamentele militare.

„Armele” ca sa le spunem asa, sunt replici ale armelor adevarate ce trag cu bile din plastic. Probabil ca stiti de pistoalele cu bile care erau destul de populare printre copii acum ceva ani. Actiunea acestui joc se petrece de obicei in locuri special amenajate, sau in foste fabrici/uzine/unitati militare ce au devenit ruine. Mai jos voi atasa cateva link-uri ca sa puteti vedea „pe viu” sa spunem asa, o parte din desfasurarea jocului.

Vorbim de un joc cu tenta militara intr-un cadru organizat ce simuleaza un conflict, utilizand replici ale armelor adevarate capabile sa traga cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Acest joc se bazeaza in primul rand pe fairplay, deoarece bilele nu lasa urme vizibile, in momentul impactului cu adversarul, acesta trebuie sa confirme pentru ca lovitura sa fie valida.

Echipamentul minim necesar pentru a putea practica acest sport este o replica de airsoft, consumabilele aferente si un minim de protectie obligatorie asupra ochilor, ochelari speciali de protectie sau masca speciala. Aceasta parte a corpului fiind extrem de sensibila exista posibilitatea de vatamare grava.

Un cadru organizat presupune o grupare de minim 2 indivizi ce detin echipamentul minim necesar ce doresc sa simuleze un conflict si o locatie special amenajata pe un spatiu privat, ferita de accesul publicului, deoarece legea interzice afisarea si exploatarea replicilor de airsoft in spatii publice.

Pentru cei ce doresc sa detina replici de airsoft dar nu doresc sa practice airsoft, afisarea si exploatarea replicilor trebuie sa aibe loc in spatii private, ferite de accesul publicului, deoarece legea interzice afisarea si exploatarea replicilor de airsoft in spatii publice.

In tara exista numeroase cluburi si grupari mari ce practica acest sport la nivel local in cadru organizat cu scop recreativ si/sau ca activitate hobby. In cadrul acestor jocuri sunt stabilite reguli de siguranta obligatorii si sunt luate masuri de precautie pentru eventuale accidente. De aceea este recomandat incepatorilor practicarea acestui sport in cadrul unor grupari mai mari.

Pentru a putea achizitiona, detine si exploata o astfel de replica de airsoft varsta minima este de 18 ani.

Detalii despre una dintre armele pe care le puteti utiliza in clipul urmator!

0 gânduri despre „Counter Strike pe viu cu Airsoft6! Foto SI video!”

  1. duceti-va la spital bagdasar arsenii la centrul de excelenta unde angajatii asistentii de la rezonanta magnetica si computer tomograf au pistoale pe glont i-legale fara port arma probabil au prea multi bani de la rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.