Fără categorie

Copilul se dezvolta armonios daca te joci cu el de mic

Spread the love

Jocurile fac parte din sistemul ludic al comunicarii. Nu poti sa te dezvolti ca individ daca nu te joci. Jocurile iti dezvolta reflexe si aptitudini. Pana la urma si sporturile Olimpice au inceput ca si competitii de tip Joaca. Sa nu uitam denumirea – Jocurile Olimpice.

news_the_ballad_of_gay_tony_first_images-8464

Concret, jocurile, atat cele offline cat si cele online ajuta copilul sa-si dezvolte emisferele cerebrale creative. Psihologii consideră că cei mici învață noțiuni precum culorile, formele și texturile cu ajutorul obiectelor cu care se joacă sau jocurilor de tip LEGO sau electronice.

Exemple de jocuri offline nu iti dau aici pentru ca sunt enorm de multe. De la peretelul la sotron, de la elasticul la baschet, de la sah la table, de la cubul rubik la teava cu gornete. In schimb te invit sa-ti alegi unul dintre cele mai populare jocuri online. Vezi mai multe aici!

blackberry_storm_hands-on_3

În plus, jocurile inseamnă socializare. Nu poti sa intelegi conceptul de joc daca nu intelegi conceptul de echipa sau, cel putin, ideea de joc la dublu sau alte jocuri in 2.

Ca sa intelegi mai bine despre ce vorbesc o sa-ti dau un exemplu de joc popular!

In categoria de jocuri in 2 doi vei gasi cele mai noi si mai interesante jocuri in 2 persoane pe care sa le joci alaturi de unul dintre prietenii tai. Porneste intr-o aventura uimitoare alaturi de tom si jerry cu unul dintre cele mai noi jocuri din 2015 in 2 persoane pe care le vei gasi aici, iar daca vrei sa joci mai multe jocuri interesante in 2 persoane 3d sau alte jocuri cu lupte si batai in 2 persoane le vei gasi tot aici si le poti juca oricand doresti tu. Invita-ti unul dintre prieteni sa se distreze alaturi de tine si porniti intr-o aventura plina de branza alaturi de cei doi eroi.

Va trebui sa explorati impreuna tot nivelul pentru a gasi si colecta toate bucatile de branza. Va trebui sa dechideti usi speciale si sa spargeti pereti pentru a putea ajunge la branza, si tocmai de aceea este nevoie de doua persoane. La final va indreptiati catre casuta si veti trece automat la urmatorul nivel din joc.

Dincolo de speculațiile care țin mai degrabă de niște cutume nescrise decât de niște informații demonstrate științific, în alegerea jocului pentru copil, majoritatea părinților se ghidează numai după aspectele estetice. Cu toate acestea, este foarte indicat să ai în vedere și beneficiile educaționale pe care un joc inteligent de tip online il poate aduce micuțului sau micuței tale.

Ca si idee, gasesti acum online corespondentul offline al unor jocuri celebre precum: puzzle, jocurile interactive cu mai mulți competitori, precum Monopoly, Scrabble, jocurile Lego sau chiar SAH online si table. Sa nu mai spun de varietatea de jocuri de carti, zaruri, biliard si remy.

Totul e joaca, deci, hai sa ne jucam!

Logan_Tuning_01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *