Fără categorie

Construieste cu mintea..la rece! Agregatul trece, constructia ramane!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

Vorbeam acum cateva zile cat de importante sunt materialele in functie de tipul de constructie pe care vrei sa-l incepi, fie ca vorbim de renovari, fundatii, terasamente, poduri, drumuri sau oricare alta forma de constructie.

Si daca tot vorbim de constructii, e important sa-ti alegi parteneri de incredere, parteneri care sa-ti ofera servicii competitive si de calitate si pe care te poti baza oricand.

Eu am gasit un astfel de partener, pentru ca m-a rugat un var din Chitila sa-l ajut cu niste materiale de calitate…Vrea sa-si extinda bucataria si cum vine primavara se apuca de treaba dar vrea sa-si cumpere materialele din timp ca sa gaseasa un pret bun.

El are un program incarcat la job  si n-are timp de navighat pe net asa ca m-a pus pe mine sa fac pe cautatorul…Ideea e am gasit exact ce trebuie si pe cine trebuie…

Exista un site care m-a ajutat sa gasesc cea mai profesionala Balastiera Bucuresti.

Site-ul lor ofera la preturi competitive agregate balastiera refuz de ciur – nisip – transport agregate.

Activitatea principala este producera si livrarea agregatelor minerale de balastiera. Compania are un parc auto considerabil cu care pot livra peste 1 000 mc de agregate in 24 ore in Bucuresti si judetele limitrofe.
Agregatele de balastiera sunt obtinute din prelucrarea balastului de rau in vederea producerii de nisipuri si pietrisuri avand aplicabilitate atat in domeniul materialelor de constructii:

betoane
prefabricate din beton
mixture asfaltice pentru drumuri
fundatii si straturi de drumuri rutiere
constructii hidrotehnice

cat si in diferite alte sectoare industriale:

industria mortarelor si adezivilor
industria ceramica
industia sticlei
industria otelului

Se asigura transportul prin autovehicule proprii de 25mc, prioritatea lor fiind calitatea agregatelor si promptitudinea livrarilor.

Pentru cei ce nu stiu, Refuzul de ciur, reprezinta agregatul mineral de balastiera cu dimensiuni cuprinse intre 31-70 mm. Impreuna cu balastul este un agregat folosit la: terasamente de drumuri, fundatii, plarforme, amenajari de parcari, un agregat excelent pentru dragare, etc. Pretul pentru refuzul de ciur este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar. Livram preponderent in Bucuresti si Ilfov.

 

RELATED POST

1. http://presainblugi.com/se-apropie-primavara-fii-pregatit-de-proiecte-de-constructie-materialele-ti-le-dam-noi/

0 gânduri despre „Construieste cu mintea..la rece! Agregatul trece, constructia ramane!”

  1. Pingback: bjkuxzwa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *