inchirieri auto bucuresti
Social

Confortul calatoriei cu inchirieri auto Bucuresti

Spread the love

Zilnic pe aeroportul din Otopeni ajung sute de turisti, tot aici sute de curse aeriene sunt in fiecare luna, dezvoltarea turismului din Romania a adus odata cu ea tot mai multi turisti pe plaiurile romanesti.

Chiar daca in aeroport sunt multe modalitati de transport, printer care taxiurile, maxi taxi si autobuze, tot mai multi turisti isi indreapta atentia in ultima perioada catre serviciile de inchirieri auto datorita numeroaselor avantaje de care beneficiaza la volanul unei masini, dar si pentru costurile destul de accesibile pe care le implica inchirierea. Nu in ultimul rand confortul oferit de o masina este mult mai bun in comparative cu mijloacele deja clasice de transport unde esti conditionat de oprirea la fiecare statie si de calatoria cu alti pasageri.

Printre jucatorii importanti de pe piata serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti, compania Rent-a-car-otopeni.ro are o experienta relevanta in acest segment si poate pune la dispozitia clientului masina direct la terminalul sosiri din aeroport, imediat dup ace ati aterizat si v-ati ridicat bagajele, aveti posibilitatea sa fiti asteptat de un agent al societatii cu masina pe care ati rezervat-o. In alta ordine de idei veti pleca direct din aeroport, nemaifind nevoie sa va prezentati la sediul societatii ca in cazul in care optati pentru agentiile multinationale.

Datorita preturilor accesibile pe care le practica, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro se afla in topul preferintelor in materie de inchirieri auto Bucuresti atat in randul turistilor straini dar si in randul oamenilor de afaceri care pot inchiria de aici modele extrem de luxoase. Masinile din flota sunt in numar de 200, disponibile in capitala dar si in incinta aeroportului, de asemenea companiile pot inchiria si ele de la Rent-a-car-otopeni.ro flote intregi de masini, in aceasta situatie preturile fiind destul de accesibile.

Cum poti rezerva o masina de la agentia de inchirieri auto Bucuresti Rent-a-car-otopeni.ro?

Pentru Rent-a-car-otopeni.ro se afla intotdeauna pe primul plan satisfactia clientului si nu in ultimul rand buna desfasurare a activitatii. Asadar alegandu-I ca parteneri de calatorie vei putea sa beneficiezi de masini in stare excelenta din punt de vedere tehnic, autoturisme echipate corespunzator, la cerere ti se poate oferii in mod gratuit un gps sau un scaun de copil, livrarea masinii de asemenea iti este gratuit oferita. La fiecare inchiriere vei beneficia de masini cu asigurari incluse, atat rca cat si casco, daca doresti la ei poti opta si pentru asigurarea care te va scuti de orice raspundere in cazul in care vei fi implicat intr-un eveniment rutier produs sau nu din vina ta. In fyunctie de clasa masinii pe care o alegi din parcul de inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro vei avea posibilitatea sa optezi pentru aceste asigurari, evident ca valoarea se va stabilii si in functie de clasa din care face parte masina.

Reveniond la metoda de rezervare daca te-ai hotarat sa ii alegi ca parteneri de calatorie, nu ezita sa accesezi site-ul acestora. Acolo iti este pus la dispozitie planul tarifar in functie de perioada dar si in functie de clasa masinii pe care doresti sa o inchiriezi. De asemenea daca vei finaliza completarea formularului, iti va aparea in mod automat costul total pe care il vei avea de achitat, de asemenea poti calcula si valoarea unei masini fara garantie. Tot pe Rent-a-car-otopeni.ro vei gasi si o multime de informatii in materie de inchirieri auto Bucuresti, sfaturi utile care te vor ajuta sa faci de fiecare data cea mai buna alegere. Asadar daca in urmatoarea perioada esti interesat sa inchiriezi o masina nu ezita sa ii contactezi pe cei de la www.rent-a-car-otopeni.ro si te vei bucura de confortul calatoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *