Fără categorie

CONCURS pentru fanii TeamCap sau TeamIronMan. Postere eXclusive IMAX!

Spread the love

[yasr_overall_rating size=”large”]

UPDATE: Cei cinci castigatori ai posterelor sunt:

Alexandra Larisa Nadichir, Mihai Ionica Mateut, Geanina Geambasu, Anton Bratoslin, Giulie Tamas.

Felicitari! Astept pe adresa bogdan.daradan@yahoo.com datele voastre pentru a spune cum sa intrati in posesia premiului.

zxc-790x448

RanEventsComm, CineForum cu complicitatea Cinema City va provoaca la un concurs. Probabil deja ati auzit si vazut cel mai bun film cu superEroi made by MARVEL. Daca nu e musai sa-l vezi. De ce? Revin imediat cu motivatiile!

Dar sa revenim cu #CONCURSUL. Regizorii Joe si Anthony Russo au filmat 17 minute din lupta epica dintre Razbunatori cu noile camere ALEXA IMAX de 65 mm, oferind publicului o vizionare cu adevarat coplesitoare. Exclusiv in IMAX, secventele se extind pe verticala pentru a umple intregul ecran, oferind cu 26% mai multa actiune decat ecranul standard, de o claritate si culoare neegalate, pentru o experienta cu adevarat unica si captivanta.

Pe scurt, pentru a marca Razboiul Civil dintre Razbunatori si pentru a evidentia echipele supereroilor, artistul Matt Ferguson a creat trei postere IMAX exclusive. Ii poti vedea pe: Iron Man, alaturi de War Machine si Black Panther, Captain America alaturi de Bucky si Scarlet Witch, dar si Black Widow, Hawkeye, Vision si Falcon. Cum le poti castiga?

Poti castiga unul dintre cele 5 seturi cu cele trei postere IMAX exclusive pe care sa pastrezi pe toate pentru tine sau le poti imparti prietenilor tai.

Cum participi? Sustine pagina de facebook CIVIL WAR si raspunde intr-un comment: Tu de partea carui erou esti si de ce ai vrea sa vezi filmul in IMAX?

➡ CIVIL WAR – A zguduit toate recordurile de Box Office. un BlockBuster TOTAL!

„CAPTAIN AMERICA: RĂZBOI CIVIL” a înregistrat în România încasări record de aproape 500.000 de dolari americani şi peste 87.000 de spectatpro, devenind astfel cel mai bun film Disney cu supereroi din 2016.

Comparând cifele de deschidere ale filmului ”Captain America: Război Civil” cu ale altor producții cu supereroi, acesta conduce în top după cum urmează: a depășit încasările cu 247% față de ”Captain America: Soldatul Iernii”, cu 188% față de ”Iron Man 3”, cu 125% încasările ”Avengers: Sub semnul lui Ultron”, preum și filmul ”Batman vs. Superman”, unde a înregistrat încasări mai mari cu 71%.

Despre ultimul film „Captain America: Război Civil” puteti citi recenzia completa aici.

Din distribuţia filmului fac parte: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd şi Frank Grillo, cu William Hurt şi Daniel Brühl.

Anthony & Joe Russo sunt regizori, iar Kevin Feige este producător. Louis D’Esposito, Alan Fine, Victoria Alonso, Patricia Whitcher, Nate Moore şi Stan Lee sunt producători executivi. Scenariul este scris de Christopher Markus & Stephen McFeely.

Filmul „Captain America: Civil War/Captain America: Război Civil” este distribuit de Forum Film România şi a avut premiera pe 6 mai 2016, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

[yasr_visitor_votes size=”large”]

0 gânduri despre „CONCURS pentru fanii TeamCap sau TeamIronMan. Postere eXclusive IMAX!”

  1. Oh, bună intrebare. Mi se pare un bun personaj Cap, dar răman la Iron Man. Dacă Marvel a inceput cu Stark, așa am inceput și eu. Cui nu i-ar plăcea să fie un playboy miliardar, dar și cu roboți in garaj? Ok, ok, am fost #teamIron și din cauza lui Scarlet Johansson.

    Am văzut filmul, 3D, dar nu IMAX, fiind din brașov, nu avem posibilitatea, dar cred că prin IMAX, glumele lui Ant-Man sau Spidey ar fi mai grozave!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.