Fără categorie

Money for KARAOKE, money for ROCK only in THE LEGEND!

Spread the love
Our Score
Our Reader Score
[Total: 0 Average: 0]

fdAşa cum am promis celor care au stat pe aproape, clubul THE LEGEND are pentru voi o nouă surpriză. Dacă acum o săptămână, intr-o zi de marţi, clubul THE LEGEND a oferit ca premiu băutură pentru curajoşii care au cântat KARAOKE, de marţi până la venirea verii, CLUBUL THE LEGEND va oferi ca premiu „money for nothing” pentru aceia dintre voi care vor cânta piese de rock intr-un SHOW KARAOKE incendiar.

Regulamentul e simplu. Dintre toţi curajoşii, vom selecta la finalul serii 12. Selectia va fi făcută de public, aşa că veniţi în gaşcă şi susţineţi-vă favoritul. Apoi, în urma unui punctaj de popularitate ca la Eurovision, cei 12 vor primi puncte de la 1 la 12 şi vor intra în următoarea etapă eliminatorie.

dsc_3606

Ce aveţi de făcut. Să veniţi  să vă înscrieţi. Cei 12 aleşi în această săptămână nu vor rămâne acolo până la final. Mai exact, de-a lungul competiţiei, se vor organiza „bătălii” şi „provocări” ale unor noi-veniţi.

PENTRU DETALII ŞI ALTE INFORMAŢII PUTEŢI APELA NUMĂRUL 0788.410.808

PS: Pentru şi mai multă autenticitate a evenimentului puteţi savura în imaginile de mai jos o serie de momente de la ROCK Karaoke din data de 23 februarie. Filmarea a fost realizată de către RUSU COSTIN, iar fotografiile ataşate acestui promo au fost realizate de către AnaMaria Bălan.

BOGDAN DARADAN

0 gânduri despre „Money for KARAOKE, money for ROCK only in THE LEGEND!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *